Light Dark

Dan Niculae, Managing Director Imobiliare.ro Finance, va fi unul dintre speakerii care vor lua parte la The Trends Forum 2024.

Evenimentul va fi organizat, pe 15 februarie, în Capitală de Bucharest Real Estate Club (BREC), asociație care reunește unii dintre cei mai mari dezvoltatori imobiliari activi în România.

Dan Niculae va prezenta în cadrul conferinței tendințe pe segmentul nou al pieței rezidențiale din Capitală, alături de informații despre evoluția pieței de creditare.

În 2023 au fost tranzacționate, la nivel național, circa 634.800 de imobile. Cele mai multe vânzări s-au realizat în București. Tot anul trecut, volumul creditelor ipotecare în lei acordate pentru locuințe a crescut cu 31%, ajungând la peste 31 miliarde de lei. Spre comparație avansul înregistrat față de 2022 în cazul creditelor de consum a fost de doar 13%.

Citește și: Unde s-au vândut cele mai multe imobile în ianuarie? Schimbări în top față de 2023

Citește și:Câți români vor credit pentru casă?”Parteneriatul cu un broker de credite, un avantaj competitiv evident pentru profesioniști”

Vor fi puse în discuție, totodată, la The Trends Forum 2024 direcțiile de creștere care vor fi pe radarul investitorilor anul acesta, proiectele de reconversie și dezvoltarea așa-numitelor orașe inteligente ale viitorului.

La eveniment participă, ca speakeri, și Andrei Diaconescu (One United Properties),  Cristi Moga (Cushman & Wakefield Echinox), Ioana Grigoriu (Filip & Company), Tinu Sebeșanu (Impact Developer & Contractor), Laura Dumea-Bencze (CBRE România), Mircea Drăghici (EST Hospitality), Alexandru Samoilă (Vitalis Consulting), Ramona Eftime (International Finance Corporation), Florin Spătaru (consilier, Cancelaria Prim-Ministrului), Oana Cojocaru (Globalworth) și Despina Ponomarenco (BREC).

market 360