Light Dark

Gala Imobiliare.ro AWARDS revine în acest an cu noi trofee prin care ne dorim să recunoaștem excelența jucătorilor din sectorul de real estate. Verifică dacă te califici și aplică, doar așa poți să ajungi printre marii câștigători ai celor mai râvnite premii dedicate profesioniștilor în imobiliare.

La categoria dedicată Agențiilor Imobiliare introducem un premiu nou care ar putea fi câștigat chiar de tine – “Cel mai atractiv anunț pe Imobiliare.ro în 2023“! Ce luăm în considerare? Calitatea textului și a fotografiilor, corectitudinea localizării, precum și detalii le care oferă un plus de valoare celor aflați în căutarea unei locuințe, precum tururi virtuale sau video ale proprietății. Aplică aici.

Un premiu nou a fost introdus la ediția din acest an a galei Imobiliare.ro AWARS și în categoria Oameni în Imobiliare – “Personalitatea feminină a anului 2023 în imobiliare“. Ești la conducerea unui brand cu renume? Conduci un departament de marketing cu rezultate remarcabile? Vrem să aflăm povestea ta. Aplică acum și ai șansa de a urca pe scena Imobiliare.ro AWARDS!

Deși rezultatele financiare vor fi luate în considerare, nu ne bazăm decizia doar pe acest aspect. Căutăm o persoană activă, un exemplu pozitiv pentru cei din jurul său, o inspirație pentru industria de azi, dar și de mâine.

La categoria dedicată Dezvoltarilor Imobiliari vom premia anul acesta “Cel mai bun concept nou middle market 2023” și “Cel mai bun concept nou premium 2023“. Primul trofeu poate fi câștigat de un proiect lansat în 2023, fără obligație de livrare, care vizează clienții cu venituri medii în căutate de valoare/mp. Află mai multe aici.

Premiul pentru “Cel mai bun concept nou premium 2023” va fi acordat unui proiect lansat anul trecut, pentru care lucrările au fost demarate. Punem accent pe localizare de top, calitatea execuției, compartimentare și valoarea adusă comunității. Găsești aici și celelalte criterii luate în calcul de juriu la acordarea premiului.

Introducem, totodată, o nouă condiție pentru cei care vor să candideze pentru trofelul “Contribuție continuă în imobiliare – 2023”. Câștigătorii edițiilor trecute nu pot aplica și anul acesta pentru același premiu.

IMOBILIARE.RO AWARDS – LISTA COMPLETĂ A PREMIILOR

Îți reamintim că evenimentul Imobiliare.ro AWARDS va fi organizat pe 17 mai la Nord Events Center by Globalworth, începând cu ora 19:00. Biletele sunt disponibile aici.