Light Dark

BLITZ, liderul de piață în imobiliare din Cluj-Napoca, organizează în 4 mari orașe din țară – Timișoara, Craiova, București și Cluj-Napoca, un eveniment de recrutare la care doritorii pot afla cum pot avea o carieră de succes sau un business profitabil, la cheie, în IMOBILIARE!

BLITZ Career Roadshow este un eveniment destinat tuturor celor care își doresc o carieră de succes sau un business profitabil în imobiliare.

Unde și când:

  • Timișoara: 30 mai 2024, la Hotelul NH Timișoara, Str. Johann Heinrich Pestalozzi nr. 1A, ora 18:00
  • Craiova: 4 iunie 2024, la Hotel Ramada, Calea București nr. 1, ora 18:00.
  • București: 5 iunie 2024, la Separeul 3 din cadrul clădirii R3 Regie, Splaiul Independenței nr. 290, ora 18:00
  • Cluj Napoca: 20 iunie 2024, la sediul BLITZ din Cluj-Napoca, Piața 1 mai, nr. 4-5, ora 18:00.

BLITZ Career Roadshow oferă tinerilor o oportunitate unică de a învăța secretele succesului în imobiliare de la profesioniști cu peste 14 ani de experiență în industrie.

În cadrul evenimentului, participanții vor avea ocazia să înțeleagă în detaliu activitatea unui broker imobiliar de succes și să exploreze potențialul și oportunitățile pe care le oferă această industrie.

De asemenea, vor afla cum pot ajunge la câștiguri de peste 2.000 euro/lună, precum și resursele pe care le pot accesa gratuit în cadrul companiei BLITZ – program de inițiere, mentorat, practică supervizată pe teren și multe altele.

Contact:

Pentru mai multe informații, vă rugăm să contactați:

Echipa BLITZ

Email: [email protected]

Telefon: 40 724 650 837

Despre BLITZ:

BLITZ este un brand de top în industria imobiliară din România, recunoscut pentru angajamentul său față de excelență și profesionalism, cu o experiență de peste 14 ani pe piața imobiliară din România și prezent în peste 26 de orașe din România.

Recent, la ediția a IX-a a galei Imobiliare.ro AWARDS, BLITZ a obținut premiile “Agenția anului 2023 în Cluj-Napoca”,”Agenția anului 2023 în România” și “Cel mai recunoscut brand imobiliar în Cluj-Napoca în 2023”.