Light Dark

Blitz, companie imobiliară cu capital integral românesc, fondată în anul 2010 de antreprenorul Cătălin Priscorniță, a sărbătorit 13 ani de la înființare. Momentul a fost celebrat într-o gală de decernare a premiilor pentru cea mai bună performanță în cadrul companiei.

Evenimentul în care s-au celebrat cei 13 ani de activitate a reunit toate departamentele companiei, managerii și echipele de vânzări din cele 19 orașe în care Blitz este prezent. Momentul special a fost marcat prin gala de decernare a premiilor pentru performanțele membrilor echipei Blitz. Astfel, au fost premiați angajați, consultanți, parteneri, manageri regionali și manageri de franciză și birou, dar și top performerii din vânzări.

Peste 300 de persoane la luat parte la evenimentul care a avut ca și punct central “busola morală a companiei” și valorile acesteia, bazate pe curaj, adevăr, perseverență, entuziasm, transparență, inovație și smerenie, povestesc reprezentanții companiei.

Anul trecut compania Blitz a reușit să se extindă cu 7 birouri noi în Târgu Mureș, Târgoviște, Suceava, Pitești, Alba Iulia, Ploiești și Oradea și 5 francize în Alba Iulia, Curtea de Argeș, Bistrița x2 și Târgu Jiu, ajungând la un număr total de 15 birouri și 10 francize, și o prezență în 19 orașe din România. De altfel, compania a încheiat anul 2022 cu o cifră de vânzări de aproape 7 mil. euro, aproape 40 de structuri și centre de business și peste 300 de brokeri și angajați care li s-au alăturat în vânzări.

Performanțele companiei au fost recunoscute și pe plan național în cadrul evenimentului ”Imobiliare.ro Awards 2022” unde Blitz a obținut premiul ”Agenția anului 2021 în România” și premiul pentru ”Cel mai puternic brand în imobiliare din România”.

Citește și: „Cred cu tărie în zicala “99% transpirație, 1% inspirație” interviu cu Bogdan PETROVAI, partener asociat în cadrul Blitz

Citește și: Blitz s-a extins cu 8 noi birouri și francize în 7 orașe din România. Până în 2025, compania intenționează să își extindă prezența în 50 de orașe