Light Dark

Complexul rezidenţial Cloud 9, dezvoltat de Akcent Development în nordul Bucureştiului, a atins un grad de vânzare de 67%, iar dezvoltatorul își propune ca până la finale acestui an să ajungă la 90%. Din cele 820 de apartamente construite în zona Aviaţiei, 550 de unități au fost deja contractate – printre acestea numărându-se toate unitățile cu două camere.

Lucrările de construcţie la cele patru blocuri de locuințe au început în luna mai a anului 2018, fiind finalizate în întregime într-un interval de doi ani. Proiectul dispune de 18 configurații de apartamente, cu suprafețe variind între 48 și 144 de metri pătrați, dar și trei penthouse-uri exclusiviste, cu piscină privată, care au fost deja achiziționate. Parcarea subterană dispune de 1.100 de locuri, fiind dotată și cu facilități pentru încărcarea mașinilor electrice. Spațiile comerciale amenajate la parterul blocului dinspre șoseaua Pipera sunt în curs de închiriere către un supermarket, un restaurant și o cafenea, zona comercială urmând a fi completată de servicii precum clinică medicală, notariat, sală de fitness și o curățătorie de haine.

„Proiectul Cloud 9, cel mai mare ansamblu rezidențial premium din București dezvoltat într-o singură etapă, beneficiază de apartamente cu o compartimentare inteligentă, o luminozitate ridicată oferită de spațiile vitrate mari și o poziție avantajoasă pentru cei care lucrează în zona de nord a Bucureștiului. În noul context, cumpărătorii sunt din ce în ce mai interesaţi de unitățile de tip duplex cu grădini private la parter cu suprafețe cuprinse între 35 și 110 metri pătrați, un spațiu verde ideal pentru lucru și relaxare. Suntem convinși că sezonul cald și preconizata relaxare a restricțiilor vor impulsiona vânzările, astfel încât să ne atingem obiectivele stabilite.”

Laurențiu Afrasine, CEO Akcent Development

Dotări și facilități premium, inclusiv servicii de concierge

Ansamblul Cloud 9 dispune de materiale de construcţie și finisaje interioare premium atât în zonele comune, cât și în interiorul apartamentelor. Printre acestea se numără fațada ventilată (cu termosistem de vată minerală bazaltică Knauf de 10 centimetri) și tâmplăria exterioară din aluminiu Schuco, care asigură o izolare fonică foarte bună. Fiecare bloc are câte o centrală termică Viessmann cu control individual și două lifturi Kone. La interior, apartamentele sunt dotate cu plăci ceramice porţelanate Saloni și parchet laminat Balterio, precum și aparate de aer condiționat Mitsubishi Electric.

Proiectul va oferi servicii de concierge pentru rezidenți, aceștia beneficiind și de acces facil la mijloacele de transport public – numeroase linii de autobuz au stație în dreptul proiectului, în timp ce staţia de metrou Aurel Vlaicu se află la mai puțin de 10 minute de mers pe jos. Promenada Mall și Parcul Herăstrău (Regele Mihai I), cel mai mare din București, completează seria de facilități la care vor avea acces viitorii locatari.

Grupul Akcent Development este prezent de 20 de ani pe piaţa imobiliară din Capitală, având aproximativ 7.500 de apartamente în portofoliu, din acesta făcând parte proiectul rezidențial Cloud 9, clădirile de birouri Mendeleev Office 5, Eminescu Offices, Rosetti Tower. De asemenea, dezvoltatorul urmează să construiască alte două proiecte rezidenţiale în zona de nord a Bucureştiului.