Light Dark

Un nou ansamblu rezidențial cu 1.400 de apartamente se dezvoltă în apropierea Lacului Străulești, lângă complexul comercial Colosseum Retail Park. Valoarea proiectului se ridică la peste 100 de milioane de euro.

atria urban resort

SIF Moldova, prin Străulești Lac Alfa SA, și Cityring Property dezvoltă un nou ansamblu rezidențial, numit Atria Urban Resort, în sectorul 1 al Capitalei, în apropierea Lacului Străulești și a complexului comercial Colosseum Retail Park.

“Proiectul nostru se adresează cu precădere familiilor tinere, oferind o calitate superioară a locuirii la prețuri accesibile, într-o zonă urbană, cu infrastructură în plină dezvoltare”, a declarat Liviu Lepădatu, CEO Cityring Property, companie care va asigura managementul proiectului imobiliar.

“Cu o viziune ce pune oamenii în centrul procesului de proiectare, am obținut un proiect unde 75% din suprafață va fi acoperită de parcuri interioare, spații verzi, alei și parcaje, integrate într-un concept unitar de peisagistică”, a mai explicat Lepădatu.

atria-randare-aeriana
Foto: atriaresort.ro

Ansamblul Atria Urban Resort va cuprinde 1.400 de apartamente și va fi construit în patru faze, până în anul 2023, pe un teren cu o suprafață de 9 hectare.

Prima fază a proiectului a fost demarată deja și urmărește construcția unui număr de 160 de apartamente, de tip studio, cu 2 și 3 camere, dar și amenajarea unui parc privat și a unei piscine pentru locatari.

artia urban resort constructie

SIF Moldova investește și într-un ansamblu rezidențial situat în apropierea stației de metrou Dristor. Proiectul, numit Baba Novac Residence, va cuprinde la finalizare șase blocuri cu 8 etaje, trei blocuri turn și trei blocuri lamă, cu 363 de apartamente și 436 de locuri de parcare subterane și supraterane.

Acesta are o valoare estimată la 34 de milioane de euro.

Citește și: În ce stadiu se află proiectul de 34 de milioane de euro dezvoltat de SIF Moldova în București

Citește și: Un proiect unic în Capitală vine în ajutorul locuitorilor din Străulești, Mogoșoaia și Buftea. Cum arată noul terminal multimodal al orașului

Citește și: După terminalul multimodal Străulești, un nou proiect de infrastructură vine în ajutorul locuitorilor din nord-vestul Bucureștiului și din Mogoșoaia. Când vor fi demarate lucrările și cât vor dura