Light Dark

Compania de consultanță imobiliară Eugene Estate, înființată în urmă cu 19 ani în Timișoara, se extinde la nivel național și deschide un birou la București. 

Obiectivul principal pentru primul an de funcționare este acela de a recruta 60 de brokeri imobiliari în echipă, cu experiență în real estate, dar și debutanți.

“Decizia de a intra pe piața din București vine oarecum firesc după 19 ani de activitate pe segmentul rezidențial din vestul României. În tot acest timp am crescut și ne-am dezvoltat, am întâmpinat greutăți și am reușit să trecem cu succes de ele, să ne maturizăm, atât profesional, cât și economic, astfel încât să putem trece cu business-ul nostru într-o altă etapă”, a declarat Eugen Encuțescu, fondatorul Eugene Estate, agenție care a oferit consultanță și servicii în 10.000 de tranzacții de pe piața imobiliară din Timișoara și din împrejurimi.

Sediul filialei din București se află într-o clădire situată în Centrul Vechi al orașului.

“Când am ales sediul filialei din București, am luat în calcul accesibilitatea, atât pentru clienții noștri, cât și pentru brokerii imobiliari care își vor desfășura activitatea în cadrul companiei noastre și nu puteam alege o altă zonă decât cea ultracentrală”, a explicat Encuțescu.

banner cpi gala

Filiala Eugene Estate din Capitală va fi condusă, din poziția de manager, de Dan Țiganu, executiv cu experiență în real estate și în asigurări. Acesta a ocupat în trecut poziția de chief sales officer în cadrul Premier Estate Management și de sales director pentru Allianz-Țiriac Asigurări.

“Piața este stabilă, iar tipologiile de clienți din București se regăsesc peste tot în țară. Clientul atât în calitate de cumpărător, cât și în cea de vânzător a ajuns să fie mult mai informat, iar acest aspect este mai mult decât salutar și atestă maturitatea din prezent a pieței rezidențiale. Mai mult, odată cu modificarea normelor bancare în ceea ce privește acordarea creditelor se înregistrează o mai mare deschidere în a apela la ajutorul unui specialist. Nevoia de intermediere este acum completată și de nevoia de a eficientiza bugetele existente sau țintite de către ambele părți implicate”, a spus managerul.

Citește și: O stabilizare a prețurilor, așteptată în Timișoara. Ovidiu Lăzărescu, Eugene Estate: Excludem posibilitatea unui colaps pe piața imobiliară

Citește și: Eugen Encuțescu: Anul 2018 a adus o creștere sănătoasă și temperată a prețurilor în imobiliare