Light Dark

Reprezentanții agenției Blitz, activă pe piața locală din Cluj-Napoca din anul 2010, au investit 1,2 milioane de euro în noul sediu dedicat echipei.

birou blitz

Lucrările pentru pregătirea sediului Blitz, situat în zona Piața 1 Mai, ce dispune de o suprafață de peste 2.100 de mp, s-au desfășurat pe o perioadă de 16 luni, acesta integrând inclusiv noul centru modern și performant de training Blitz Camp.

Centrul dispune de peste 130 de locuri și cuprinde mai multe săli complet dotate și utilate pentru coaching-ul celor care participă la modulele de dezvoltare profesională predate de formatorii agenției.

“Noua locație are în vedere extinderea și dezvoltarea echipei pe termen scurt și mediu, exprimarea standardelor de calitate oferite clienților, precum și un loc de muncă plăcut pentru echipă, cu toate dotările și facilitățile”, a explicat Mihai Oprea, Marketing Manager Blitz.

banner cpi gala

Potrivit declarațiiilor făcute recent de fondatorul și CEO-ul Blitz, Cătălin Priscorniță, în 2019 agenția vizează creșterea echipei cu 80%. “Această lărgire a echipei va avea loc și pe un alt plan, respectiv prin adăugarea unor noi birouri în România”, ne-a declarat Priscorniță în cadrul campaniei “2018 vs 2019| Evoluție, trenduri, provocări”.

Citește și: Cătălin Priscorniță (Blitz) – Prima Casă nu mai este un program relevant în Cluj

Citește și: Cătălin Priscorniță, Blitz – În prezent, 60% din vizionările de apartamente se fac prin agenții imobiliare, dar doar 31% dintre tranzacțiile sunt intermediate de agenți

Citește și: Piața imobiliară din Cluj, în cifre. Câte unități vechi sunt disponibile și ce proiecte noi se dezvoltă pe plan local