Light Dark

Proiectul Belvedere Residences, preluat în această vară de britanicii de la London Partners, își continuă extinderea. Construcția a ajuns la faza III, iar aproximativ 600 de locuințe au fost livrate deja în ansamblul situat pe Șoseaua Fabrica de Glucoză din cartierul de afaceri Pipera din București, la doi pași de autostrada urbană.

“Avem, în momentul actual, în construcție faza a treia a proiectului. Vorbim despre 482 de unități. Construcția a demarat la începutul acestui an, concomitent cu procesul de vânzări”, a declarat în cadrul emisiunii imoExpert Viorel Mohorea, Condominium Sales Project Manager în cadrul companiei de consultanță SVN România care reprezintă acest proiect.

“Vorbim despre un proiect de succes, un proiect care a fost creat și crescut să ajungă la acest nivel, un proiect care nu întârzie să arate rezultatele mult scontate. Acestea se văd prin numărul de vânzări atinse. Vorbim de un procent de aproximativ 50% din numărul de locuințe mai devreme menționat”, a mai adăugat el.

Faza III include 4 blocuri noi, iar dezvoltarea proiectului va continua după aceasta cu încă o fază care va aduce un număr similar de unități. La finalizare, Belvedere Residences ar urma să cuprindă circa 1.500 de apartamente, de la studiouri la apartamente supraetajate, dispuse în 13 blocuri, alături de 4.500 de mp de spații comerciale, parcări subterane și supraterane și de locuri de joacă pentru copii.

Înainte să preia proiectul din Pipera, cei de la London Partners au finalizat ansamblul rezidențial Soho Unirii, localizat în apropiere de Piața Unirii, cu o investiție de aproximativ 26 de milioane de euro. Proiectul cuprinde 236 de apartamente cu până la 4 camere.

Citește și: HARTA locuințelor care vor fi livrate lângă proiectele de birouri din București

Citește și: Perioada medie de vânzare, în scădere. Cum a evoluat trimestrul trecut marja de negociere în marile orașe?

Citește și: Anunțul făcut de noul ministru al Finanțelor despre Prima Casă. Teodorovici, reacție vehementă: A făcut o aroganță spunând că nu este interesant