Hagag Development Europe lansează un nou proiect rezidențial upper-premium

Dezvoltatorul imobiliar Hagag Development Europe anunță lansarea unui nou proiect rezidențial upper-premium: H Primăverii 1. Investiția este estimată la peste 20 de milioane de euro.

Foto: Hagag Development

În prezent în faza de proiectare, H Primăverii 1 va fi edificat pe un teren cu suprafața de 1.360 de metri pătrați și va afișa peste 4.000 de metri pătrați construiți de apartamente și spații comerciale, la care se adaugă mai mult de 2.000 de metri pătrați de construcție subterană, destinați exclusiv locurilor de parcare. Clădirea va cuprinde 18 unități rezidențiale și 700 de metri pătrați de spații comerciale, dispuse într-un regim de înălțime de -2 + P + 5E.

„Suntem încântați să lansăm pe piața locală un nou proiect rezidențial upper-premium care înglobează cele mai înalte standarde în materie de dezvoltări imobiliare. Poziționarea privilegiată, împrejurimile selecte și arhitectura remarcabilă, completate de facilitățile excepționale specifice zonei asigură toate premisele pentru ca H Primăverii 1 să devină, în cel mai scurt timp, un reper rezidențial emblematic al Bucureștiului”, a declarat Yitzhak Hagag, co-fondator și acționar Hagag Development Europe.

Noul proiect, H Primaverii 1, își propune să devină unul dintre reperele rezidențiale emblematice ale orașului, captând interesul nu doar datorită amplasamentului privilegiat, ci și datorită design-ului exterior impresionant și a detaliilor arhitectonice spectaculoase.

Citește și: Imobiliare.ro achiziționează DSA Advisor, unul dintre cei mai importanți brokeri de credite din România

Citește și: Imobiliare Awards și-a ales finaliștii

Citește și: De ce este creativitatea importantă în business? Cum s-au reinventat afacerile după pandemie? Întrebările la care liderii de piață din România sunt provocați să răspundă într-un dialog sincer și autentic la Imobiliare Hub

 

Jurnalist cu aproape 10 ani experiență în media. A publicat articole și interviuri în revista Danube Connects, Carpatair Magazine, iar mai târziu a practicat jurnalismul de televiziune în cadrul postului Digi24 din Timișoara. Activitatea sa în Imobiliare.ro este axată pe subiecte de interes pentru specialiștii din real estate și construcții, știri și analize de piață menite să ofere informații semnificative în piața imobiliară din România. (Contact: [email protected])