Light Dark

Dezvoltatorul imobiliar Hagag Development Europe a demarat lucrările de construcție pentru modernizarea proprietății pe care o deține în zona Universitate, în spatele fostei Ambasade SUA.

Proiectul numit H Tudor Arghezi 21 este al doilea dedicat segmentului de spații de birouri pe care compania îl dezvoltă pe piața locală.

Imobilul a fost construit în 1966 și dispune de o suprafață totală construită de 6.975 de mp și peste 4.580 de mp suprafață totală închiriabilă, alături de 10 locuri de parcare.

Procesul de reconversie presupune consolidarea, recompartimentarea și refuncționalizarea clădirii, dar și refacerea împrejurimilor construcției existente. Fațada imobilului va fi modificată în întregime.

Investiția în reconversia acestei clădiri se ridică la peste 4 milioane de euro.

H Tudor Arghezi 21

“Continuăm investițiile în segmentul de nișă al reconversiei clădirilor vechi și avem încredere că proiectele noastre vor readuce zona centrală a Bucureștiului în atenția investitorilor, precum și în vizorul companiilor elitiste interesate de relocare”, a declarat Yitzhak Hagag, Chairman & Board Controller Hagag Group.

“Este un proiect ambițios, iar amplasamentul privilegiat ne va permite să creăm în jurul său un mediu urban vibrant și să repoziționăm zona de centru a orașului în topul locațiilor dezirabile atunci când discutăm despre spații de birouri”, a mai adăugat acesta.

Proiectul H Tudor Arghezi 21 înregistrează deja un grad de ocupare de 100%.

Dezvoltatorul are trei proiecte și pe Calea Victoriei din Capitală. Este vorba despre H Victoriei 109 – primul proiect Hagag Development Europe centrat exclusiv pe segmentul office, H Victoriei 139 – un proiect boutique cu 33 de apartamente care va fi livrat în prima jumătate a acestui an, pentru care investiția în consolidarea și refuncționalizarea clădirii s-a ridicat la 10 milioane de euro, și cunoscutul Palat Știrbei care va fi reintrodus în circuitul comercial grație investițiilor masive alocate pentru acest proiect de compania israeliană.

Nu cu mult timp în urmă, dezvoltatorul a demarat lucrările de construcție și pentru H Eliade 9 Residence, un proiect dedicat segmentului rezidențial upper-premium care se dezvoltă în cartierul Primăverii, la doi pași de Vila Lac 1. Investiția este, în acest caz, de 16 milioane de euro.

La toate acestea se adaugă și H Pipera Lake, cel mai mare proiect din portofoliul local al Hagag Development Europe, un complex rezidențial care va include la finalizare 17 imobile cu 1.500 de apartamente.

Ansamblul va fi construit în trei etape, primele apartamente urmând să fie livrate în a doua jumătate a anului acesta. Investiția totală în H Pipera Lake se ridică la 90 de milioane de euro.

Citește și: #GALA2021- Intră în cursa pentru cele mai râvnite premii dedicate dezvoltatorilor imobiliari. Proiectul tău merită să câștige!

Citește și: Prețurile apartamentelor s-au diminuat ușor în luna februarie. Tendința, mai accentuată pe segmentul nou

Citește și: Cât câștigă femeile care ocupă poziții de conducere în imobiliare?