Light Dark

Evenimentul Imobiliare Hub 2022 va avea loc miercuri, 23 martie la Timișoara Convention Center, urmând ca în data de 29 martie, acesta să se desfășoare la Cluj Napoca, respectiv 30 martie, în Oradea.

Imobiliare Hub, noua variantă a evenimentului Clubului Profesioniștilor în Imobiliare (CPI Imobiliare), își propune să aducă în atenția comunității profesioniștilor din real estate cele mai importante subiecte ale momentului, să ia pulsul pieței și să creeze relații între membrii comunității ce împărtășesc aceleași viziuni.

După doi ani de pandemie reluăm conferințele cu participare fizică. Pentru o întâlnire cât mai plăcută, conferințele vor avea loc la Timișoara Convention Center.

Îi vom avea alături pe reprezentanții Imobiliare.ro, care vor oferi date concrete din piața imobiliară, după care îl vom avea alături pe viceprimarul Timișoarei, Ruben Lațcău, care va prezenta viziunea autorităților asupra dezvoltării orașului.

Invitați în cadrul panelului din acest am sunt: Marius Șchiopotă (Hitch & Mosher), Toni Ehling (XCity Towers), Cătălin Priscornița (Blitz), Eugen Encuțescu (Eugen Estate), Didier Balcaen (Speedwell).

De asemenea, participanții pot lua parte la workshop-ul Leadreship susținut de Calin Iepure, trainer de dezvoltare personală.

Vezi aici programul evenimentului.

Timisoara Convention Center

Pe bază de înregistrare prealabilă, participanții vor putea lua parte la prezentări, workshop, precum și un panel de discuții.

Așa cum te-am obișnuit deja, la Imobiliare Hub vei putea beneficia de experiența unor profesioniști de top, din domeniul imobiliarelor, dar și al vânzărilor în general. Perspectiva acestora te va ajuta să-ți lărgești orizonturile, cu scopul generării și implementării unor noi strategii de sedimentare sau de îmbunătățire a businessului. Acesta este, desigur, un obiectiv universal valabil pentru mediul de afaceri – dar cu atât mai pregnant acum, după doi ani de pandemie și o lună de conflict la Nord de România.

Aici te poți înscrie, GRATUIT, și poți găsi și informații utile despre desfășurarea evenimentului.

Citește și: Cum poți atrage clienți noi? Află răspunsul la sesiunea de Leadership din cadrul evenimentului Imobiliare Hub Timișoara