#Imobiliare Hub 2022. “Piața rezidențială între prețuri istorice și livrări record.” Cum văd specialiștii evoluția pieței rezidențiale din România?

Unul dintre cele mai importante momente din cadrul Imobiliare Hub 2022, eveniment care va avea loc săptămâna viitoare la București, dezbate un subiect mult discutat: “Piața rezidențială între prețuri istorice și livrări record.”

Creșteri masive ale prețurilor? Tranzacții istorice, livrări record. Panelul de discuții abordează subiecte ale momentului în care specialiștii pieței imobiliare prezintă adevărata realitate a pieței. Înscrie-te acum la eveniment.

Jucătorii din sectorul imobiliarelor, unul dintre cele mai prospere sectoare din România, întâmpină o serie de provocări. Pe fondul lor, piața trece prin schimbări, astfel că prețurile apartamentelor cresc, la fel și cererea. Pentru a oferi o imagine cât mai clară a imobiliarelor de astăzi și de mâine, datele pieței vor fi analizate și așezate într-un mod transparent, în cadrul panelului de la Imobiliare Hub.

Dezbaterea va fi moderată de Andreea Comșa, CEO Premier Estate Management cu participarea: Antoanela Comșa, Președinte/Gran Via România, Florina Homeghiu, Head of Legal/Nordis Group, Beatrice Dumitrașcu, CEO/Residential Division One United Properties, Georgian Marcu, CEO/Green Angels, Răzvan Cuc, Președinte/RE/MAX România, Ciprian Iovu, CEO/Inter Imobiliare, Andrei Sârbu, CEO/SVN România.

Citește și: O săptămână până la Imobiliare Hub 2022. Peste 500 de profesioniștii din real estate s-au înscris până acum

Citește și: Ronen Gafni, expert în implementarea gândirii antreprenoriale vine în România, la Imobiliare Hub2022

Citește și: De ce este creativitatea importantă în business? Cum s-au reinventat afacerile după pandemie? Întrebările la care liderii de piață din România sunt provocați să răspundă într-un dialog sincer și autentic la Imobiliare Hub

Citește și: Unul dintre cele mai cunoscute nume din mass-media națională vine pe scena Imobiliare Hub 2022. Cătălin Ștefănescu conduce discuțiile evenimentului din București

Citește și: Imobiliare Hub 2022 – Agenda evenimentului este completă

Citește și: Înscrie-te la conferințele Imobiliare Hub București, din data de 24 mai! Noua ediție reunește speakeri recunoscuți pe plan național, cât și speakeri internaționali

Jurnalist cu aproape 10 ani experiență în media. A publicat articole și interviuri în revista Danube Connects, Carpatair Magazine, iar mai târziu a practicat jurnalismul de televiziune în cadrul postului Digi24 din Timișoara. Activitatea sa în Imobiliare.ro este axată pe subiecte de interes pentru specialiștii din real estate și construcții, știri și analize de piață menite să ofere informații semnificative în piața imobiliară din România. (Contact: [email protected])