Light Dark

Imobiliare.ro și Analize Imobiliare, alături de REBS, anunță integrarea platformelor Analiză Comparativă de Piață (ACP) și CRM REBS, în scopul simplificării activității de culegere a informațiilor și de analiză a pieței, reducând substanțial timpul și efortul depus de agenții imobiliari în munca de zi cu zi.

Foto: Dorel Niță, Head of Data&Research Imobiliare.ro

Utilizatorii vor putea genera raportul ACP direct din contul propriu de pe platforma software CRM REBS, dedicată exclusiv agenților și dezvoltatorilor imobiliari, fără a mai fi necesar accesul în contul AdminOnline și fără a reintroduce datele legate de proprietățile care ar urma să fie analizate.

“Platforma ACP, dezvoltată de Imobiliare.ro, este cea mai utilizată din România, depășind 800 de agenți imobiliari în luna martie 2019, din peste 50 de localități”, a declarat Dorel Niță, Head of Data&Research în cadrul Imobiliare.ro și coordonatorul proiectului Analize Imobiliare.

“Prin această colaborare unică în România, agenții vor putea să gestioneze cu și mai multă ușurință acest instrument valoros, utilizând în același timp date de încredere, cum ar fi propriile tranzacții sau tranzacțiile raportate de alți agenți imobiliari”, a mai adăugat Niță.

Tranzacțiile raportate în CRM REBS de către agenți vor putea fi utilizate ulterior în raportul ACP, crescând nivelul de acuratețe al rezultatelor obținute. Transmiterea prețurilor de tranzacționare este opțională și se face doar dacă utilizatorul bifează un acord punctual aferent fiecărei proprietăți tranzacționate.

“CRM REBS este o platformă gândită să ușureze activitatea zilnică a agenților și să ofere control proprietarilor acelor companii. Până astăzi platforma REBS a economisit utilizatorilor săi mai bine de 150.000 de ore, a ajutat la gestiunea portofoliilor cumulate de peste 34 de miliarde de euro și a îmbunătățit experiența de tranzacționare pentru aproximativ 200.000 de cumpărători și de chiriași”, a declarat și Dumitru Sîrbu, General Manager REBS.

Foto: Dumitru Sîrbu, General Manager REBS

Mai multe detalii despre soluția ACP pot fi obținute consultând ghidul dedicat. Descarcă-l AICI. Platforma REBS poate fi testată gratuit AICI.