Light Dark

Președintele National Association of Realtors (NAR), cea mai mare asociație profesională dedicată agenților imobiliari din Statele Unite ale Americii, cu circa 1,3 milioane de membri, se numără printre speakerii care vor lua parte la conferința specială organizată cu ocazia aniversării a 10 ani de la înființarea Asociației Profesionale a Agenților Imobiliari din România (APAIR), organizație parteneră NAR.

presedinte nar

John Smaby, președintele NAR, activează de 40 de ani în imobiliare, este broker specializat pe segmentul rezidențial și va lua parte la conferință alături de Joseph Schneider, Director NAR pentru Alianțe Globale. Acesta din urmă menține parteneriatele organizației americane cu aproape 100 de asociații din 80 de țări, printre care se numără și APAIR.

Pe lista speakerilor străini care vor participa la evenimentul organizat, pe 20 aprilie, între orele 10:00-15:30 la hotelul Majestic Ramada din Capitală, se regăsește și Zola Szerencses, trainer și Coordonator Regional NAR pentru Europa Centrală și de Est.

Alina Aeby, Ambasador NAR în România și Republica Moldova cu 12 ani de experiență pe piața de real estate din SUA, fostul președinte al Asociației Profesionale a Agenților Imobiliari din Moldova Eugeniu Turcan, președintele APAIR David Grigorescu, alături de Dan Negulescu, membru fondator al asociației, și de Sorin Udrea, reprezentant Flex MLS, completează lista speakerilor de sâmbătă.

Toți aceștia își vor împărtăși experiența cu participanții și vor aborda numeroase teme de discuții de interes pentru profesioniștii din real estate, precum încorporarea evoluției tehnologice în viața agentului, influența globalizării asupra activității acestuia și importanța colaborării între cei din breaslă.

Nu vor lipsi nici direcțiile și soluțiile venite din partea speakerilor din străinătate și menite să îi ajute pe agenții din România să își sporească performanța în carieră. Agenda completă a evenimentului poate fi consultată AICI.