Light Dark

Etapa a doua a proiectului Aviației Tower, cu o valoare a investiției de 30 mil. de euro, va fi livrată până la sfârșitul anului 2023. Construcția a fost demarată în luna martie a acestui an.

Aviatiei Tower

Grupul Rădăcini Estate anunță începerea celei de-a doua etape a doua a proiectului Aviației Tower, ansamblu rezidențial dezvoltat în partea de Nord a Bucureștiului, în zona Aviației, pe Bd. Dimitrie Pompeiu. Valoarea investiției se ridică la 30 mil. de euro, iar proiectul cuprinde 148 de apartamente premium care ar urma să fie livrate până la sfârșitul anului 2023. Totodată grupul își propune atingerea unui procent de vânzare de 50% până la sfârșitul anului 2021, respectiv vânzarea integrală până la finalul lui 2022. Printre facilitățile complexului se vor regăsi spații comerciale și birouri, precum și o zonă de spa, cu piscină și sală fitness.

Aviatiei Tower în etapa construcției

Prima etapă a proiectului Aviației Tower dezvoltat, în una dintre cele mai importante zone de business din Capitală, ce se ridică la o valoare a  investiției de cca. 20 mil. de euro, cuprinde 134 de apartamente. Complexul rezidențial finalizat în 2020 are în prezent un grad de ocupare de 85%, iar reprezentanții își propun închiderea vânzărilor până la finalul anului.

„Proiectul Aviației Tower răspunde nevoii continue a celor care caută locuințe și spații de o calitate superioară, într-o locație excelentă, aproape de centrul orașului și în vecinătatea unor zone de interes, precum centrele de business din Aviației, Mall Promenada, clinici medicale, restaurante și bănci”, a declarat Filip Todosia, reprezentant Rădăcini Estate.

Grupul Rădăcini este unul dintre cei mai mari jucători de pe piața auto din România. Înainte de lansarea diviziei Rădăcini Estate, grupul a construit un alt proiect rezidențial, de această dată în zona Plevnei din Capitală, dar și o clădire de birouri. Rădăcini Estate estimează o cifră de afaceri de 15 mil. de euro pentru anul 2021. Luând în calcul toate proiectele, inclusiv cele aflate în dezvoltare, în ultimii ani Rădăcini Estate a cumulat o cifră de afaceri de cca. 45 mil. de euro.

Grupul anunță că pe termen mediu și lung vizează dezvoltarea portofoliului, respectiv integrarea unor centre comerciale, clădiri de birouri și noi proiecte imobiliare, predominant în zona de Nord a Bucureștiului.