Light Dark

Proiectul de birouri atinge un grad de ocupare de 75% înainte de inaugurare.

Foto: Țiriac Tower

Noii chiriași ai clădirii de birouri Țiriac Tower care acoperă o suprafață totală construită de 30.969 metri pătrați, dintre care 16.472 mp de birouri moderne de clasa A, sunt unii dintre cei mai importanți jucători ai industriilor de asigurări, real estate, health & pharma, dar și ai serviciilor media și IT.

Două nume relevante ale industriei imobiliare au ales să își stabilească sediul la Țiriac Tower: Forty Management – dezvoltator de locații rezidențiale și centre comerciale, dar și compania de consultanță imobiliară Cushman & Wakefield Echinox.

Între chiriași, segmentul health & pharma este reprezentat de brandul SWEAT, Novo Nordisk Farma, segmentul industriilor de asigurări este ocupat de Allianz – Țiriac și sucursala locală a Colonnade Insurance. De asemenea Țiriac Tower a atras și clienți din industria IT & software, găzduind un jucător renumit la nivel internațional: R Systems. Lista clienților care urmează să preia spațiul în utilizare este completată de agenția United Media Services.

Proiectul Țiriac Tower este situat în zona zero a Bucureștiului și a fost construit de compania Ţiriac Imobiliare care gestionează întreg portofoliul de real estate al Grupului Țiriac. Cu peste 4,7 milioane de metri pătrați de teren și mai mult de 440.000 de metri pătrați construiți, Țiriac Imobiliare administrează un mix de clădiri de birouri, rezidențial, retail și showroom-uri auto în întreaga țară.

Citește și: Piața office din Capitală a resimțit efectele pandemiei și în S1 2021. Există perspective pozitive pe termen mediu și lung