One United Properties cumpără un teren pentru viitorul proiect imobiliar

Valoarea totală a tranzacției pentru terenul achiziționat de One United Properties este de 20.645.100 euro. Pe acest teren urmează să se construiască proiectul imobiliar –  One High District.

Dezvoltatorul One United Properties anunță încheierea antecontractului pentru achiziția unui teren cu o suprafață de 25.350 mp situat pe Șoseaua Fabrica de Glucoză din București. Pentru acest teren a fost deja emis un certificat de urbanism în vederea construirii, care permite dezvoltarea unui proiect imobiliar cu o suprafață construită (suprastructură) de aproximativ 95.000 mp.

Noul  proiect imobiliar pe care compania îl va construi aici va cuprinde atât unități rezidențiale, cât și spații comerciale, precum și o serie de facilități: gym și piscină, restaurante, market, cafenele, spații verzi pentru relaxare. Localizat în sectorul 2, pe Șoseaua Fabrica de Glucoză, în imediata apropiere a autostrăzii A3, terenul oferă acces rapid către cartierul Floreasca, mall-ul Promenada, precum și către alte puncte de interes ale orașului.

Tranzacția reprezintă o nouă etapă în strategia Grupului de a investi în oportunități de dezvoltare premium sustenabile în zone exclusiviste ale Bucureștiului.

Citește și: Cine deține cele mai valoroase portofolii imobiliare din România

Citește și: One United Properties cumpără de la Țiriac Group un teren de 2 ha pe malul Lacului Tei

Citește și: Cum a influențat pandemia noile tendințe și modul în care oamenii se raportează la conceptul de casă și la cumpărarea unei case

Jurnalist cu aproape 10 ani experiență în media. A publicat articole și interviuri în revista Danube Connects, Carpatair Magazine, iar mai târziu a practicat jurnalismul de televiziune în cadrul postului Digi24 din Timișoara. Activitatea sa în Imobiliare.ro este axată pe subiecte de interes pentru specialiștii din real estate și construcții, știri și analize de piață menite să ofere informații semnificative în piața imobiliară din România. (Contact: [email protected])