Light Dark

Valoarea totală a tranzacției pentru terenul achiziționat de One United Properties este de 20.645.100 euro. Pe acest teren urmează să se construiască proiectul imobiliar –  One High District.

Dezvoltatorul One United Properties anunță încheierea antecontractului pentru achiziția unui teren cu o suprafață de 25.350 mp situat pe Șoseaua Fabrica de Glucoză din București. Pentru acest teren a fost deja emis un certificat de urbanism în vederea construirii, care permite dezvoltarea unui proiect imobiliar cu o suprafață construită (suprastructură) de aproximativ 95.000 mp.

Noul  proiect imobiliar pe care compania îl va construi aici va cuprinde atât unități rezidențiale, cât și spații comerciale, precum și o serie de facilități: gym și piscină, restaurante, market, cafenele, spații verzi pentru relaxare. Localizat în sectorul 2, pe Șoseaua Fabrica de Glucoză, în imediata apropiere a autostrăzii A3, terenul oferă acces rapid către cartierul Floreasca, mall-ul Promenada, precum și către alte puncte de interes ale orașului.

Tranzacția reprezintă o nouă etapă în strategia Grupului de a investi în oportunități de dezvoltare premium sustenabile în zone exclusiviste ale Bucureștiului.

Citește și: Cine deține cele mai valoroase portofolii imobiliare din România

Citește și: One United Properties cumpără de la Țiriac Group un teren de 2 ha pe malul Lacului Tei

Citește și: Cum a influențat pandemia noile tendințe și modul în care oamenii se raportează la conceptul de casă și la cumpărarea unei case