Light Dark
Ansamblul mixt One Cotroceni Park va fi construit pe fosta platformă a fabricii Ventilatorul, pe un teren de 5,8 hectare

Tranzacțiile au vizat apartamente de toate tipurile și din toate proiectele rezidențiale din portofoliul companiei.

În ciuda stării de urgență, dezvoltatorul imobiliar One United Properties a realizat, doar în luna aprilie, vânzări de proprietăți rezidențiale în valoare de aproximativ cinci milioane de euro, potrivit declarațiilor făcute de Beatrice Dumitrașcu, VP Residential Sales, în cadrul unei conferințe organizate de Cushman & Wakefield Echinox și firma de avocatură Dentons Romania. „Noi am făcut tranzacții în toată această perioadă. Am vândut apartamente de toate tipurile și din toate proiectele. Penthouse-uri, două camere, trei și patru camere”, a declarat aceasta.

„Nu vrem să ne oprim din a construi, pentru că nevoia locativă există”

Potrivit lui Dumitrașcu, „construcțiile au mers foarte bine”, chiar și pe timp de pandemie, iar, pe cele șapte șantiere unde compania are lucrări în derulare, „lucrurile au funcționat în mod corect” (n.red., cu respectarea măsurilor de siguranță impuse de COVID-19). „Vom continua să construim pentru acele proiecte pentru care avem vânzări. Nu ne oprim din planurile noastre. Nu vrem să ne oprim din a construi, pentru că nevoia locativă există, nu s-a schimbat peste noapte”, a declarat Dumitrașcu.

Citește și:
134 de apartamente, birouri și un spațiu comercial de peste 2.000 de mp în cel mai nou proiect multifuncțional din București

Un nou ansamblu boutique de lux, dezvoltat de One United Properties în București prin divizia Neo

În opinia reprezentantei companiei, măsurile de distanțare socială vor duce la o cerere sporită pentru locuințe cu suprafețe mai generoase, cu grădini, cu facilități și spații comerciale în proximitate. În opinia sa, criteriile de achiziție luate în calcul de către potențialii cumpărători nu s-au schimbat notabil, însă ponderea acordată acestor criterii este diferită.

În momentul de față, One United Properties are în portofoliu proiecte imobiliare ce însumează peste 2.000 de unități locative planificate.