Light Dark

Nordis Group, singurul dezvoltator de ansambluri hoteliere și rezidențiale premium din România, a înregistrat vânzări de 400.000.000 lei în anul 2021.

Cele mai multe unități vândute fac parte din ansamblul hotelier și rezidențial Nordis Mamaia 5*****, unde a fost achiziționată și cea mai scumpă proprietate de anul acesta, un penthouse în valoare de 2.5 milioane de lei.

În anul 2021, Nordis Group a vândut peste 700 de unități la mare, la munte și în București, dintre care 571 de proprietăți numai pe litoral.  În etapa 2 a ansamblului Nordis Mamaia au fost deja vândute 258 de unități din luna august până în decembrie.

”Privind cifrele de anul trecut, constat că ne aflăm într-unul dintre cele mai bune momente al pieței imobiliare premium din România, iar trendul este ascendent. Ne bucură interesul tot mai crescut al românilor pentru investiții pe termen lung alături de Nordis. Stațiunile turistice din țară sunt în continuare cele mai căutate, iar noua lege privind aplicarea cotei reduse de TVA de 5% pentru locuințe este o oportunitate pe care mulți români o așteptau pentru a cumpăra un apartament. Încă din primele zile ale anului am fost asaltați de cereri pentru o proprietate la mare sau la munte, ce se încadrează în noul plafon”, declară Florin Poștoacă, Sales Manager Nordis Group.

Potrivit datelor dezvoltatorului, un procent de 86% dintre clienții Nordis mai au și alte investiții imobiliare, iar 53% dintre ei dețin o altă locuință de vacanță.

Citește și: Cât au crescut/scăzut prețurile în 2021 pe segmentul apartamentelor noi și apartamentelor vechi în principalele orașe