Locuințele se vând rapid în prima suburbie verde din România. Investiția, estimată la 110 milioane de euro

Dezvoltatorul imobiliar Alesonor a vândut deja 120 de vile în prima suburbie verde care va fi construită în România. 

Prima suburbie verde din România, Amber Forest, este dezvoltată lângă București, în Tunari.

În primă fază vor fi construite aici 200 de vile și 60 de apartamente, alături de infrastructura completă a proiectului, parcul dedicat acestuia și de o parte din zona comercială inclusă în ansamblu.

Până acum, au fost vândute 120 de vile verzi din totalul celor disponibile în prima etapă de dezvoltare.

Investiția în prima fază a ansamblului rezidențial Amber Forest este de aproximativ 42 de milioane de euro.

În total, proiectul va cuprinde 500 de vile și peste 200 de apartamente și va beneficia de o investiție estimată la 110 milioane de euro.

Acesta nu este primul proiect verde lansat de Alesonor. Dezvoltatorul, cu 18 ani de activitate la piața imobiliară, a construit și complexul rezidențial Amber Gardens, primul din România cu vile verzi de lux, care au la bază principiile designului bioclimatic și aplică standarde energetice performante. Și acest proiect a fost dezvoltat tot în Tunari.

Citește și: Peste 24.000 de locuințe, în construcție în București și împrejurimi. Ce segment de piață dispune de cea mai generoasă ofertă?

Citește și: Tot ce trebuie să știi despre programul Noua Casă 2021

Citește și: Primele detalii despre juriul care va desemna câștigătorii Galei Profesioniștilor în Imobiliare 2021

Jurnalist cu 12 ani de experiență în presă online, media și comunicare, care s-a alăturat echipei Imobiliare.ro în 2017. Activitatea sa este orientată pe segmentul B2B, concentrându-se pe subiecte de interes pentru specialiștii din real estate și construcții, știri, analize și proiecte editoriale menite să evidențieze realitatea de la nivelul pieței. (Contact: [email protected])