Light Dark

Dezvoltatorul imobiliar își propune să demareze încă trei noi proiecte în Capitală și patru în Oradea.

Sursă foto: Prima Development Group

Pentru anul 2022, dezvoltatorul imobiliar Prima Development Group estimează că va vinde 700 de apartamente, în condițiile în care anul trecut a vândut 640 de apartamente în București și Oradea. Potrivit informațiilor transmise într-un comunicat de presă compania raportează vânzări de peste 250 de milioane de lei în 2021.

Pentru anul în curs, dezvoltatorul imobiliar își propune să demareze încă trei noi proiecte în Capitală și patru în Oradea, fiind în curs de autorizare pentru mai mult de 2.500 de apartamente, după cum subliniază CEO-ul Prima Development Group: „În Oradea, unde finalizăm în medie 500 de apartamente pe an, există o cerere constantă pentru locuințe marca Prima. Suntem prima alegere pentru cei care vor să cumpere un apartament în acest oraș. Ce ne bucură este creșterea importantă a cifrei vânzărilor pe piața din București. Conform estimărilor noastre trendul ascendent se va menține și în 2022. Avem planuri ambițioase pentru anul în curs, când prezența noastră va fi mai consistentă pe piața din Capitală. Așteptăm autorizarea a peste 2.500 de apartamente în proiecte noi, în București, în sectoarele 1, 2 și 6, unde am identificat potențial bun de dezvoltare”, anunță Andrei Moanță.

Proiect Boemia Apartments

Dezvoltatorul a intrat pe piața imobiliară din București în anul 2017, odată cu demararea proiectului Boemia Apartments, vândut integral, și a finalizat la sfârșitul anului 2021 ansamblul Core Timpuri Noi. Portofoliul companiei include pe lângă proiectele Boemia Apartments și Core Timpuri Noi din București și proiectele Prima Nufărul, Arena Residence, Panorama Apartments sau Green Residence în Oradea.

Citește și: Prima Development Group începe lucrările pentru Green Residence. Investiția se ridică la 40 de milioane de euro

Citește și: Raport T4 2021: Prețurile apartamentelor în funcție de zone