Light Dark

Cererea pentru terenuri și vile situate în Snagov și în împrejurimi a crescut simțitor în perioada izolării impuse de pandemia de COVID-19.

“Pe fondul evenimentelor în derulare, cererea de vile și terenuri a crescut, bugetele alocate fiind cuprinse între 80.000 de euro și 150.000 de euro, cu un maxim de 200.000 de euro. 80% dintre potențialii cumpărători vor însă case și terenuri la lac, iar prețurile variază între 200.000 de euro și 3,4 milioane de euro”, a declarat Marlena Dumitrescu, managerul Prohouse Office.

În același timp, oferta a scăzut în această zonă, o parte dintre proprietarii caselor scoase la vânzare înainte de pandemie retrăgându-le de pe piață, pentru a se muta cu familiile în aceste locuințe.

Potrivit datelor firmei de consultanță, 35% dintre proprietățile scoase la vânzare în zona Snagov se vând cu prețuri sub 200.000 de euro.

Pentru 5% dintre proprietăți prețurile variază între 1,5 milioane de euro și 3,4 milioane de euro, cele mai spectaculoase având și 8 dormitoare, piscine, curți amenajate peisagistic și pontoane cu deschidere la lacul Snagov.

Prețurile terenurilor din Snagov variază, în general, între 18 euro/mp și 60 de euro/mp, în funcție de poziționare, mărimea lotului și utilități. Cele cu ieșire către lac pot ajunge însă și până la 250 de euro/mp.

Citește și: Indicele Imobiliare.ro – Efectele COVID-19 nu se reflectă, deocamdată, în prețurile apartamentelor. Excepția din Constanța

Citește și: Peste 200 de apartamente premium, predate din 15 mai în cel mai nou pol de business din București

Citește și: Circa 8.600 de autorizații, eliberate în trei luni. Și-a pus amprenta COVID-19 și aici?