Light Dark

Sectorul imobiliar din orașul de la poalele Tâmpei este din ce în ce mai dinamic, iar modul de dezvoltare din noile proiecte abordează stilul de locuire occidental. Calitatea locuirii devine miza principală a antreprenorilor străini care aleg să construiască ansambluri ca „în afară”.

Unul dintre cartierele care se face remarcat pe harta imobiliară a României este cartierul Soho Brașov. Amplasat în cea mai atractivă zonă de interes a orașului, proiectul dispune de 230 de unități locative și vine cu un concept occidental de locuire de tip Transit Oriented Development (TOD), concept prin care toate funcțiunile sunt în apropiere (de la serviciile de retail până la multiplele posibilități oferite locatarilor pentru petrecerea timpului liber). Mai mult decât atât, ansamblul este singurul cartier din Brașov ce oferă facilități wellness între care un centru Spa, piscină, sală de fitness și 600 mp pătrați de spații comerciale.

“Acesta este primul nostru proiect din România și a devenit proiectul nostru principal, motiv pentru care ne-am relocat cu toată familia în Brașov, în urmă cu patru ani. După ce am început să simțim cu adevărat energia minunată a acestui oraș, ne-am îndrăgostit de Brașov și de oamenii calzi de aici. Așa am decis să investim și să contruim acest cartier rezidențial – pentru a realiza un nou concept și un stil de viață bazat pe stilul de viață occidental, în care poți combina munca de zi cu zi cu modalitățile de petrecere a timpului liber. De aceea vom construi centrul Spa și spațiul comercial, povestește Sasi Sason-Shapira – CEO Soho Brașov

Randare Soho Brașov

În construcția proiectului, arhitecții au avut în vedere aspectul sustenabilității, întrucât în realizarea sa au optat pentru materialele de calitate, spre exemplu izolația este realizată cu vată bazaltică și, totodată, pentru ca proiectul să fie cât mai “verde”, acesta dispune de stații de încărcare pentru mașinile electrice.

 150 de apartamente disponibile în blocul II și III

Viziunea investitorilor este aceea de a construi cartiere verzi, inteligente și autonome, ceea ce fac din cartierul Soho unul potrivit atât pentru investiție, cât și pentru locuire. Ansamblul cuprinde un total de 230 de unități, dintre care 150 de unități sunt disponibile în blocul II și III. Accentul este pus pe design și confort, tocmai de aceea apartamentele cu două camere, trei dar și cele de tip garsonieră și studio-urile sunt luminoase și spațioase.