Light Dark

Panelul evenimentului CPI Regional 2021, organizat la Timișoara, aduce pe scenă cele mai puternice voci din domeniul imobiliar din zona de Vest, între care: Didier Balcaen – CEO și CO-Fondator Speedwell, Dragoș Pop – dir. de vânzări Vivalia,  Marius Șchiopotă – co-fondator și Managing Partner Hitch&Mosher, Toni Ehling și Eugen Encuțescu, din partea Eugen Estate.

Marți, 28 septembrie, de la ora 9.00, la Centrul de Conferințe din cadrul Hotel Timișoara, se va desfășura prima întâlnire din seria CPI Regional 2021. Fiecare întalnire a profesioniștilor din imobiliare are o componentă de prezentare a noutăților Imobiliare.ro, o componentă de training și un panel de discuții cu liderii locali din real estate.

Înscrierea la evenimentul CPI Regional 2021 se face aici.

În acest an, panelul va fi moderat de Răzvan Ionescu, iar tema abordată va fi: “Piata imobiliara incotro – spre boom sau dimpotriva?” Invitații acestei ediții: Didier Balcaen CEO și CO-Fondator Speedwell, Dragoș Pop – dir. de vânzări Vivalia, Marius Șchiopotă co-fondator și Managing Partner Hitch&Mosher, Toni Ehling și Eugen Encuțescu, din partea Eugen Estate, vor discuta despre provocărie, blocajele din piața locală, comportamentul cumpărătorilor, trenduri și perspective.

Consultă agenda evenimentului.

Atenție! Evenimentul este organizat cu respectarea tuturor măsurilor legale de combatere și stopare a răspândirii Covid19. Astfel, participarea la eveniment va fi posibilă doar pe baza certificatului verde, test RT-PCR cu 72 de ore înainte sau cu test antigen oficial cu 24 de ore înainte.

Citește și: „3 pași simpli care te vor duce către formula universală în vânzări”. Află cum poți atrage clienți noi participând la sesiunea de Leadership din cadrul CPI Timișoara

Citește și: Află tot ce trebuie să știi despre piața imobiliară din Timișoara. Agenda evenimentului

Citește și: #CPIRegional2021 cu noi destinații pe harta României. Află când ajunge Caravana în orașul tău