START ÎNSCRIERILOR! Nu rata ocazia de a te înscrie la #ImobiliareHUB2023. Rezervă acum cele mai bune locuri disponibile

START înscrierilor la evenimentele Imobiliare.ro HUB! La finalul lunii martie, Timișoara și Arad deschid seria evenimentelor. Site-ul a fost lansat.

Imobiliare.ro Hub dă startul înscrierilor evenimentelor organizat la nivel național. Accesând site-ul HUB Regional 2023 te poți înscrie. În acest an primele două orașe care deschid seria conferințelor pe teme actuale din real estate-ul românesc sunt Timișoara – 21 martie, Hotel Timișoara, urmat de Arad – 22 martie, Hotel Continental Forum.

Specialiștii din real estate aduc date relevante și prezintă analize surprinzătoare din piața imobiliară

Anul 2023 este al doilea an al evenimentelor sub brandul Imobiliare.ro Hub și al XIV-lea în care continuăm tradiția CPI (Clubul Profesiniștilor în Imobiliare) de a veni în sprijinul comunității cu informații de calitate, soluții, oportunități de networking, noutăți. În această perioadă pe care o traversează piața imobiliară ne propunem să oferim participanților o serie de instrumentele necesare creșterii business-urilor din real estate”, anunță Dan Puică, CEO Imobiliare.ro. Înscrie-te aici la conferințe.

Ne pregătim pentru dezbateri pe subiecte de interes pentru jucătorii din real estate. Vor fi invitați liderii locali din partea celor mai active agenții imobiliare și cei mai mari dezvoltatori imobiliari din zona de Vest.

Analizăm evoluția tranzacțiilor rezidențiale din ultima perioadă, a prețurilor și a situației cererii de proprietăți rezidențiale pe plan local împreună cu Andreea Popa, senior consultant Imobiliare.ro și analist de date al proiectului Market 360.

Un moment important al evenimentului va fi sesiunea interactivă despre noile proiecte și servicii pe care Imobiliare.ro le pune la dispoziția specialiștilor din domeniu, precum și noutățile despre finanțare și piața creditelor din România. Înscrie-te aici la conferințe.

Sebastian Ungureanu, CPO Imobiliare.ro, responsabil de coordonarea departamentului de dezvoltarea produselor imobiliare pentru agenții, dezvoltatori și vizitatori ai portalului, îți prezintă noua versiune de aplicație precum și noul CRM – Imobiliare.ro PRO. Pornim cu ultimul studiu de piață și cum te poate ajuta el, împreună cu noile dezvoltări Imobiliare.ro, subliniază acesta.

Este timpul să intrăm în analiza de detaliu pe cifrele BNR și să observăm tendințele din trecut pentru a încerca o părere despre viitorul creditelor și cum afectează ele imobiliarele din România. Așadar analizăm împreună piața creditării din România alături de Dan Niculae – Head of New Business Imobiliare.ro și Doru Iliescu, co-fondator DSA Advisor, brokerul de credite achiziționat de Imobiliare.ro. Ambele prezentări vor fi interactive, astfel că speakerii și analiștii vor răspunde oricăror întrebări din sală. Înscrie-te aici la conferințe.

Citește și: Redport Capital și Mobexpert achiziționează 44.000 de metri pătrați de teren în zona Străulești, într-o tranzacție de aproximativ 13 mil. euro

Citește și: În cât timp se vinde un apartament în 2023? Topul orașelor în funcție de perioada de tranzacționare

Citește și: Aproape 47.000 de imobile vândute, luna trecută, în România. Numărul tranzacțiilor, în creștere față de luna ianuarie

Jurnalist cu aproape 10 ani experiență în media. A publicat articole și interviuri în revista Danube Connects, Carpatair Magazine, iar mai târziu a practicat jurnalismul de televiziune în cadrul postului Digi24 din Timișoara. Activitatea sa în Imobiliare.ro este axată pe subiecte de interes pentru specialiștii din real estate și construcții, știri și analize de piață menite să ofere informații semnificative în piața imobiliară din România. (Contact: [email protected])