Light Dark

Dezvoltatorul One United Properties își extinde portofoliul aferent diviziei Neo cu un nou proiect rezidențial boutique care urmează să fie construit într-una dintre cele mai exclusiviste zone din Capitală. Acesta este precontractat deja în proporție de peste 20%.

Foto: Proiectul boutique Neo Floreasca Lake din Capitală

One United Properties a obținut autorizația de construire pentru proiectul Neo Floreasca Lake, care va cuprinde 50 de apartamente de lux, cu 2, 3 și 4 camere, dar și câteva penthouse-uri de lux cu vedere panoramică la Lacul Floreasca din nordul Bucureștiului.

Ansamblul rezidențial de mici dimensiuni, cu un regim de înălțime P+5, va dispune de 50 de locuri de parcare. Livrarea acestuia este estimată că va avea loc în a prima jumătate a anului 2022.

Divizia Neo, lansată în 2018 și dedicată proiectelor rezidențial boutique exclusiviste, are și alte proiecte în dezvoltare la ora actuală. “În prezent avem trei proiecte Neo în curs de dezvoltare – Neo Mamaia, Neo Floreasca Lake, Neo Timpuri Noi, urmând ca Neo Herăstrău Park să fie început în următoarele 12 luni. Proiectul de la malul mării, din stațiunea Mamaia, se livrează în 2020, fiind deja peste 70% precontractat. Neo Timpuri Noi este estimat pentru livrate în Q1 2021 și este peste 50% precontractat, în vreme ce Neo Herăstrău Park preconizăm că va fi livrat în Q4 2022”, a declarat Octavian Avramoiu, Managing Partner Neo Properties Development.

Foto: Proiectul Neo Mamaia, stadiul lucrărilor la începutul lunii aprilie 2020.

“Toate proiectele Neo beneficiază de un design contemporan elegant, cu finisaje de înaltă calitate, la care se adaugă avantajele clădirilor verzi, o preocupare constantă pe care o avem pentru toate dezvoltările noastre”, a mai adăugat el.

Acționariatul Neo se împarte între Avramoiu (17%) și One United Properties (83%), după ce dezvoltatorul a achiziționat acțiunile lui Cătălin Scripcaru, odată cu retragerea sa din business.

Foto: Proiectul Neo Timpuri Noi din Capitală, stadiul lucrărilor la începutul lunii aprilie 2020

One United Properties are și câteva proiecte de anvergură în dezvoltare la ora actuală, inclusiv cu funcțiuni mixte. Anul trecut, compania a lansat două noi dezvoltări multifuncționale în București. Prima dintre acestea este One Verdi Park aflat în construcție în zona Bulevardului Barbu Văcărescu. Proiectul cuprinde două turnuri, unul de birouri și unul rezidențial. Turnul cu spații de tip office va dispune de o suprafață totală închiriabilă de 21.000 de mp, iar cel rezidențial va include 134 de apartamente.

Cele două clădiri vor fi conectate, la parter, printr-un spațiu comercial cu o suprafață de 2.200 de mp, și vor oferi vederi panoramice asupra lacurilor Floreasca și Tei. Livrarea One Verdi Park este așteptată în trimestrul IV din 2021. Cel de-al doilea proiect multifuncțional lansat anul trecut de dezvoltator este One Cotroceni Park, care va include 800 de apartamente, o suprafață totală închiriabilă de spații office de 74.809 mp și 4.740 de mp de spații comerciale.

Pe parcursul lui 2020, cei de la One United Properties își propun să livreze câteva sute de apartamente în București. One Herăstrău Towers, care completează trilogia One Herăstrău Park și One Herăstrău Plaza, aduce pe piață 148 de apartamente, iar proiectul One Mircea Eliade alte 247 de unități. Acesta din urmă este componenta rezidențială a proiectului multifuncțional de anvergură One Floreasca City construit pe terenul fostei fabrici Automatica din Capitală.

Citește și: Are 17 ani de experiență și duce luxul la superlativ în real estate. Dacă vrei o carieră în domeniu, sfatul ei este simplu – „Ascultă-ți intuiția!”

Citește și: Radiografia sectorului construcțiilor: Ce spun datele oficiale despre situația firmelor și salariaților

Citește și: În ciuda situației create de COVID-19, efectele nu se văd liniar în prețurile apartamentelor. Bucureștiul și Iașiul, excepția de la regulă