VIDEO: Ce se întâmplă pe segmentul creditării facilitate de brokeri? Prognoze financiare: dobânzile și ratele vor fi mai mici în 2024

Vezi cea mai nouă ediție Imobiliare.ro Talks, ediție ce oferă informații utile despre piața de creditare, despre atribuțiile și obligațiile intermediarilor de credite precum și previziuni îndrăznețe cu privire la evoluția dobânzilor. Emisiunea îi are ca invitați speciali pe Doru Iliescu, manager general Imobiliare.ro Finance, fondatorul DSA Advisor, unul dintre principalii intermediari de credite activi pe piața din România, și pe Dan Niculae, managing director la Imobiliare.ro Finance.

În România, aproximativ 30% dintre cei care doresc să acceseze un credit solicită asistență din partea unui broker, iar procentul este în creștere. Imobiliare.ro Finance integrează 150 de consultanți financiari din toată țara, cu acces instant la aproape 90% din instituțiile bancare din România. “Brokerul de credite are o viziune asupra tuturor ofertelor din piață și are obligația să o prezinte pe înțelesul consumatorului, iar o viziune amplă asupra ofertelor bancare oferă șansa solicitanților unui credit să obțină cea mai bună ofertă de creditare,” dezvăluie Doru Iliescu, manager general al Imobiliare.ro Finance.

Potrivit informațiilor venite din partea experților Imobiliare.ro Finance, prețurile apartamentelor vor crește, inflația va scădea, iar semnalele sunt de redresare privind dobânzile creditelor. “Indicatorii care au umflat dobânzile vor fi și ei descendenți, iar în a doua jumătate a anului 2024, vom fi martorii unei reveniri a indicelui ROBOR la nivelul din 2019,” anunță Doru Iliescu, manager general Imobiliare.ro Finance, invitat în podcastul Imobiliare.ro Talks (min. 17 – 21).

Urmărește aici cea mai nouă ediție.

Vezi și: Analiză Imobiliare.ro: Chirii tot mai scumpe în marile orașe. Acestea sunt zonele cele mai solicitate de chiriași

Jurnalist cu aproape 10 ani experiență în media. A publicat articole și interviuri în revista Danube Connects, Carpatair Magazine, iar mai târziu a practicat jurnalismul de televiziune în cadrul postului Digi24 din Timișoara. Activitatea sa în Imobiliare.ro este axată pe subiecte de interes pentru specialiștii din real estate și construcții, știri și analize de piață menite să ofere informații semnificative în piața imobiliară din România. (Contact: [email protected])