VIDEO Vlad Gheorghiu: „Vânzarea este un proces, nu un noroc”

Doctor stomatolog de profesie, astăzi, expert imobiliar, Vlad Gherghiu dezvăluie secretele din spatele vânzărilor proprietăților de milioane de euro.

A schimbat domeniul medical cu cel al imobiliarelor – Vlad Gheorghiu este un caz rar în sectorul rezindențial și, totodată, o inspirație prin alegerile și pașii consecvenți pe care îi face pentru a atinge performanța. Acesta dezvăluie în interviul acordat Imobiliare.ro, rețeta de succes care i-a adus premiul „Brokerul anului în imobiliare.”

Anul trecut, Vlad Gheorghiu a vândut 16 proprietati imobiliare de lux a căror valoare cumulată a depășit opt milioane de euro, iar recordurile par să nu se oprească aici.

Vezi și: Apartament în centrul orașului, sau casă în zona periurbană?

 

Jurnalist cu aproape 10 ani experiență în media. A publicat articole și interviuri în revista Danube Connects, Carpatair Magazine, iar mai târziu a practicat jurnalismul de televiziune în cadrul postului Digi24 din Timișoara. Activitatea sa în Imobiliare.ro este axată pe subiecte de interes pentru specialiștii din real estate și construcții, știri și analize de piață menite să ofere informații semnificative în piața imobiliară din România. (Contact: [email protected])