Imobiliare.ro la 20 de ani: Despre evoluție și planuri de viitor, într-un interviu acordat de Adrian Erimescu

Povestea Imobiliare.ro a început cu 20 de ani în urmă cu trei tineri antreprenori, într-un apartament din Timișoara.

Adrian Erimescu, Radu Andrei și Ciprian Gheran au pus bazele Imobiliare.ro. 20 de ani mai târziu, aceasta este platforma digitală de real estate nr. 1 în România.

Misiunea de atunci este valabilă şi astăzi – folosim tehnologia pentru a simplifica cumpărarea, vânzarea şi închirierea unei proprietăţi, a da încredere şi a transforma această experienţă într-una eficientă şi plăcută.

Multe s-au schimbat însă de la lansare. În 2000, de exemplu, doar 26 de agenții colaborau cu Imobiliare.ro. Acum, avem peste 2.000 de parteneri – agenții, dezvoltatori, bănci și evaluatori.

Află mai multe despre evoluția brandului și despre planurile de viitor ale Imobiliare.ro dintr-un interviu acordat de CEO-ul companiei, Adrian Erimescu, în cadrul emisiunii imoExpert.

Jurnalist cu 12 ani de experiență în presă online, media și comunicare, care s-a alăturat echipei Imobiliare.ro în 2017. Activitatea sa este orientată pe segmentul B2B, concentrându-se pe subiecte de interes pentru specialiștii din real estate și construcții, știri, analize și proiecte editoriale menite să evidențieze realitatea de la nivelul pieței. (Contact: [email protected])