Culoarea în imobiliare. Care sunt nuanțele care pot “convinge mai ușor” în tranzacționarea proprietăților?

Emisiunea ImoExpert abordează dintr-o perspectivă imobiliară noile tendințe coloristice ale anului.

Succesul tranzacționării unei locuințe pe piața imobiliară, ține de o serie de factori. Pe lângă implicarea agenților și nevoile clienților, există o serie de alți factori care acționează la nivel emoțional, ce pot ajuta într-o tranzacționare mai ușoară. Printre acestea se află și culorile folosite în apartamentele puse la vânzare, sau închiriere.

Despre culoarea anului și ce transmite aceasta, cum sunt alese culorile potrivite pentru un apartament pe care dorim să îl vindem sau să îl închiriem cât mai repede dar și despre realitatea coloristică a apartamentelor din România, aflați în emisiunea ImoExpert.

Jurnalist cu aproape 10 ani experiență în media. A publicat articole și interviuri în revista Danube Connects, Carpatair Magazine, iar mai târziu a practicat jurnalismul de televiziune în cadrul postului Digi24 din Timișoara. Activitatea sa în Imobiliare.ro este axată pe subiecte de interes pentru specialiștii din real estate și construcții, știri și analize de piață menite să ofere informații semnificative în piața imobiliară din România. (Contact: [email protected])