Imobiliare.ro Hub anunță calendarul evenimentelor! Află primele detalii despre agendă

Date valoroase din interiorul pieței imobiliare, viitoarele tendințe imobiliare și networking. Cea de-a XIV -a ediție a întâlnirilor pline de valoare pentru breasla imobiliară aduce noi teme de dezbatere. Înscrie-te acum!

An de an evenimentul Imobiliare.ro Hub (cunoscut sub denumirea anterioară de CPI – Clubul profesioniștilor în Imobiliare), reunește specialiștii din domeniul real estate. Organizat pentru prima data în anul 2009, sub forma unor întâlniri în cerc restrâns, între membrii comunității din domeniul imobiliar, evenimentul a luat amploare, arătând necesitatea tot mai mare a întâlnirilor. Accesează linkul pentru înscriere.

După un număr record înregistrat anul trecut, peste 2000 de participanți, noua ediție din 2023 își propune să analizeze și să dezbată subiecte actuale pentru toți profesioniștii activi în domeniu.

Harta și calendarul evenimentelor regionale:

  • Timișoara – 21 martie, Hotel Timișoara
  • Arad – 22 martie, Hotel Continental Forum
  • Cluj Napoca – 4 aprilie, Grand Hotel Italia
  • Oradea – 5 aprilie, Ramada Oradea

Luna mai este dedicată conferinței naționale și evenimentului de decernare al premiilor Imobiliare Awards

  • București Imobiliare.ro Hub Național, 23 mai, Radisson Blu
  • București Imobiliare.ro Awards, 24 mai, Radisson Blu

Evenimentele din toamnă, se vor desfășura în Iași, Brașov, Sibiu.

 

Citește și: Peste 2000 de participanți, zeci de speakeri și ore întregi de dezbateri, pe scurt – evenimentele Imobiliare Hub din acest an înregistrează un nou record

Citește și: Imobiliare.ro Insights: Cum a evoluat piața în ultimele trei luni ale anului 2022?

 

Jurnalist cu aproape 10 ani experiență în media. A publicat articole și interviuri în revista Danube Connects, Carpatair Magazine, iar mai târziu a practicat jurnalismul de televiziune în cadrul postului Digi24 din Timișoara. Activitatea sa în Imobiliare.ro este axată pe subiecte de interes pentru specialiștii din real estate și construcții, știri și analize de piață menite să ofere informații semnificative în piața imobiliară din România. (Contact: [email protected])