TNI prezintă calendarul evenimentelor imobiliare ale anului 2023

Evenimente imobiliare din acest an se vor desfășura în București în perioada 19-21 Mai și respectiv 22-24 Septembrie la Palatul Parlamentului.

Târgul Național Imobiliar TNI reprezintă cadrul ideal în care companiile ce activează în domeniul imobiliar își pot îndeplini minim 7 obiective de business: brand awareness, creșterea vânzărilor, studierea competiției, dezvoltarea de parteneriate, promovarea pe canalele media de impact, demonstrarea performanțelor și lansarea de produse și servicii noi într-un cadru dedicat. În plus, expozanții TNI beneficiază de campanii de promovare pe canalele media ale evenimentului, chiar înainte de desfășurarea evenimentului și lobby pentru acordarea de interviuri jurnaliștilor ce deja și-au anunțat prezența în cadrul târgului.

„La ediția Târgului Național Imobiliar ce va avea loc în perioada 19-21 Mai 2023 participă dezvoltatori și agenții imobiliare de top din România, instituții financiar-bancare, companii din străinătate, iar evenimentul TNI se bucură de încrederea și sprijinul celei mai importante asociații imobiliare din Statele Unite ale Americii, National Association of Realtors NAR. Interesul din partea companiilor ce activează în domeniul imobiliar și al presei de specialitate este foarte ridicat, iar evenimentul facilitează conectarea „în persoană” dintre liderii din industria imobiliară și persoanele interesate de achiziții imobiliare pe termen scurt și mediu!,”  declară Adrian BERCEA- Event Manager Târgul Național Imobiliar.

Pentru a fi la curent cu toate știrile, noutățile și oportunitățile imobiliare vă invităm să descărcați GRATUIT aplicația de mobil TNI, ce este disponibilă atât pentru Android și IOS, iar dacă sunteți direct implicat în piața imobiliară, contactați organizatorii TNI chiar ACUM pentru cea mai bună ofertă de participare la evenimentele din 2023!

Citește și: Aproape 47.000 de imobile vândute, luna trecută, în România. Numărul tranzacțiilor, în creștere față de luna ianuarie

Citește și: În cât timp se vinde un apartament în 2023? Topul orașelor în funcție de perioada de tranzacționare

 

Jurnalist cu aproape 10 ani experiență în media. A publicat articole și interviuri în revista Danube Connects, Carpatair Magazine, iar mai târziu a practicat jurnalismul de televiziune în cadrul postului Digi24 din Timișoara. Activitatea sa în Imobiliare.ro este axată pe subiecte de interes pentru specialiștii din real estate și construcții, știri și analize de piață menite să ofere informații semnificative în piața imobiliară din România. (Contact: [email protected])