Dan Puică, CEO Imobiliare.ro, speaker la evenimentul internațional „Property Portal Watch Conference”

Dan Puică, CEO Imobiliare.ro, va participa ca speaker la evenimentul internațional „Property Portal Watch Conference”, organizat luna viitoare în Spania.

Conferința, care se va desfășura în intervalul 4-6 octombrie la Madrid, reunește manageri de nivel executiv din proptech și imobiliare din jurul lumii pentru a dezbate probleme-cheie cu care se confruntă businessurile lor. Peste 30 de speakeri vor urca pe scena evenimentului care are, anul acesta, ca temă „Next Gen PropTech and Marketplaces”.

CEO-ul Imobiliare.ro va fi unul dintre speakerii ce vor lua parte la panelul de dezbateri pe tema „Growing Marketplaces Without Hurting Existing Revenue Streams”.

Conferința este organizată de echipa Online Marketplaces. Agenda completă a evenimentului și lista speakerilor care vor lua parte la „Property Portal Watch Conference” pot fi consultate aici.

Imobiliare.ro este primul și cel mai accesat portal imobiliar din România, cu o prezență pe piață de aproape 24 de ani și colaborări cu peste 2.000 de parteneri, de la agenții și dezvoltatori, la bănci și evaluatori. Portalul a depășit, de curând, pragul de 1.900.000 de vizitatori unici pe lună şi cuprinde cea mai mare bază de oferte din toate categoriile imobiliare la nivel național.

Jurnalist cu 12 ani de experiență în presă online, media și comunicare, care s-a alăturat echipei Imobiliare.ro în 2017. Activitatea sa este orientată pe segmentul B2B, concentrându-se pe subiecte de interes pentru specialiștii din real estate și construcții, știri, analize și proiecte editoriale menite să evidențieze realitatea de la nivelul pieței. (Contact: [email protected])