#CPINational2018 – A ajutat la dezvoltarea a zeci de afaceri și are 15 ani de experiență în antreprenoriat. Cristian Onețiu participă la Clubul Profesioniștilor în Imobiliare

Cristian Onețiu, consultant de afaceri și antreprenor cu o experiență cumulată de peste 15 ani, care a ajutat zeci de afaceri să devină organizații de succes, va participa la cel mai mare eveniment dedicat comunității de real estate din România – Clubul Profesioniștilor în Imobiliare.

Cristian Onețiu este un susținător al spiritului antreprenorial, reușind să dezvolte în 15 ani afaceri care au depășit 100 de milioane de euro.

Acesta este co-fondatorul mai multor companii în România, partener în prima rețea națională de centre integrative de Educational Well-Being Centrul Fericirii, inițiatorul echipei de coach, traineri formați și certificați John Maxwell Team din România, dar și autorul cărților „Start în Antreprenoriat” și „GPS Business”.

Printre afacerile dezvoltate de antreprenor se numără Life Care, cea mai mare companie de pe piața locală din industria de vânzări directe, cu mai mult de 40.000 de distribuitori și o cifră de afaceri din 2005 și până în prezent de 50 de milioane de euro. În plus, acesta este co-fondatorul ICelebrity – prima companie de celebrity branding din țara noastră, și al BioLogistic – cea mai mare companie de distribuție de alimente BIO în lanțurile internaționale de retail.

Cristian Onețiu este și consultant în afaceri, folosindu-și experiența pentru a ajuta zeci de antreprenori și echipe de management, și coach și strategy adviser pentru companii internaționale, precum Samsung, Swatch și Marriot.

Onețiu va fi prezent pe data de 22 martie la Clubul Profesioniștilor în Imobiliare.

Primele persoane înscrise la eveniment au oportunitatea de a câștiga numeroase premii, printre care se numără un curs profesional online, Programul ScaleUp Academy, destinat antreprenorilor și profesioniștolor care vor să își crească exponențial business-ul și rezultatele și o sesiune one to one de 2 ore „ScaleUp VISION” de consultanță de business personalizată pentru agenție, realizată de Cristian Onețiu. În cadrul acesteia, câștigătorul va putea analiza împreună cu specialistul potențialul afacerii sale în următorii 3-5 ani și pașii esențiali de parcurs pentru a ajunge la destinație.

Agenda CPI va cuprinde anul acesta o zi de conferință (22 martie), workshopuri și Gala Profesioniștilor în Imobiliare (23 martie), care are ca obiectiv celebrarea celor mai bune rezultate din sectorul rezidențial.

Programul și lista completă a speakerilor care vor fi prezenți la eveniment pot fi consultate AICI, pe site-ul dedicat Clubului Profesioniștilor în Imobiliare 2018.

Citește și: Află care este secretul unui profesionist în vânzări de la fondatorul Accelera și participă la trainingul susținut de el în cadrul ediției naționale a Clubului Profesioniștilor în Imobiliare

Citește și: Ovidiu Șandor, CEO Mulberry Development, printre speakerii care vor participa la Clubul Profesioniștilor în Imobiliare 2018

Citește și: Participă la workshop-ul susținut de Călin Iepure, CEO al celei mai cunoscute organizații de Business Networking din România, pentru a afla cum ai succes real în business și în viață

Citește și: Președintele ANEVAR, Dana Ababei, speaker în cadrul evenimentului național Clubul Profesioniștilor în Imobiliare. Care sunt cele mai mari provocări de pe piața de evaluare?  

Citește și: Dorel Niță, coordonatorul primei platforme de Real Estate Intelligence din România, participă la Clubul Profesioniștilor în Imobiliare

Citește și: Laurențiu Lazăr, Managing Partner Colliers International, participă la ediția națională a Clubului Profesioniștilor în Imobiliare 

Jurnalist cu 12 ani de experiență în presă online, media și comunicare, care s-a alăturat echipei Imobiliare.ro în 2017. Activitatea sa este orientată pe segmentul B2B, concentrându-se pe subiecte de interes pentru specialiștii din real estate și construcții, știri, analize și proiecte editoriale menite să evidențieze realitatea de la nivelul pieței. (Contact: [email protected])