#CPINațional2019: Daniel Tudor, CEO The Concept, participă ca speaker la ediția aniversară a Clubului Profesioniștilor în Imobiliare

Daniel Tudor, CEO și fondator The Concept Real Estate Advisers, participă în calitate de speaker la cel mai important eveniment al anului în breasla de real estate din România – CPI Național 2019.

daniel tudor the concept cpi national 2019

Daniel Tudor are 32 de ani și activează de aproape 12 în imobiliare. În perioada 2008-2011, el a ocupat poziția de Head of Real Estate Division Volksbank. Ulterior, spiritul de antreprenor l-a ajutat să ia decizia de a-şi deschide propriul business – The Concept Real Estate Advisers.

Compania pe care o conduce este prezentă pe piața locală din Capitală de 8 ani, perioadă în care prin intermediul echipei sale au fost tranzacționate peste 1.600 de apartamente noi în aproape toate zonele și împrejurimile Bucureștiului.

The Concept a câștigat la ediția de anul trecut a Galei Profesioniștilor în Imobiliare premiul pentru „Cea mai spectaculoasă creștere” .

La CPI Național 2019, Daniel Tudor va fi unul dintre speakerii invitați în panelul dedicat liderilor locali din real estate, moderat de jurnalistul Andrei Panait. CONSULTĂ AICI agenda evenimentului

Subiecte de interes pe plan local vor fi dezbătute alături de Andreea Parti (Broker/Owner RE/MAX Choice), Marius Șchiopotă (Hitch&Mosh), David Grigorescu (Asociația Profesională a Agenților Imobiliari din România), Ciprian Iovu (Inter Imobiliare) și Cătălin Priscorniță (Blitz).

Citește și: Ce se va întâmpla cu prețurile anul viitor și care va fi atuul dezvoltatorilor? Daniel Tudor, CEO The Concept: Vești proaste vin de la cei care nu sunt pregătiți să facă față provocărilor

Citește și: Nicușor Miliță, Sales Manager al The Concept, le răspunde celor care vorbesc despre o criză în branșă: „Este o poveste legată de marketing apocaliptic”

Ediția CPI Național 2019 este una specială pentru noi, cu ocazia căreia sărbătorim 10 ani de evenimente marca CPI,  așa că ne dorim să ridicăm cel mai important eveniment al breslei imobiliare la un nou nivel.

Îți pregătim două zile de conferințe și workshop-uri în care vei avea șansa de a-i asculta pe unii dintre cei mai buni jucători din real estate, te vei putea inspira din poveștile lor de succes, le vei afla sfaturile și părerile despre evoluția domeniului și vei învăța de la traineri de top strategii care îți vor fi de mare ajutor în organizarea afacerii.

Vei avea de ales, pe 22 martie, între workshop-uri recomandate pentru cei care conduc afaceri în real estate și programe de training recomandate agenților imobiliari. Ambele categorii vor cuprinde câte trei sesiuni care se vor desfășura simultan.

Te poți înscrie la unul sau mai multe workshop-uri. Dacă vrei să participi la toate sesiunile de training dintr-o categorie, îți punem la dispoziție pachete speciale pentru a doua zi la CPI Național 2019. Află mai multe detalii despre WORKSHOP-URILE CPI NAȚIONAL 2019 

Te așteptăm pe 21 și pe 22 martie, în cadrul Stejarii Country Club, la CPI Național 2019. Hai să celebrăm împreună 10 ani de evenimente marca CPI!

Citește și: Cine sunt gazdele ediției speciale CPI? Rezervă un loc! Mai sunt doar câteva zile până la evenimentul anului în comunitatea de real estate

Citește și: Ana Călugăru, eJobs Group, participă ca trainer la cel mai mare eveniment dedicat breslei de real estate din România

Citește și: De ce ar trebui agenții imobiliari să își antreneze abilitatea de storyteller?

banner CPI national 2019

 

Jurnalist cu 12 ani de experiență în presă online, media și comunicare, care s-a alăturat echipei Imobiliare.ro în 2017. Activitatea sa este orientată pe segmentul B2B, concentrându-se pe subiecte de interes pentru specialiștii din real estate și construcții, știri, analize și proiecte editoriale menite să evidențieze realitatea de la nivelul pieței. (Contact: [email protected])