Light Dark

Cumpărătorii de proprietăți rezidențiale sunt din ce în ce mai exigenți, iar în selecția locuinței ideale aceștia iau în considerare o serie de criterii clar determinate, este de părere Daniela Pătrașcu, General Manager Maurer Imobiliare Constanța, care va fi prezentă în calitate de speaker la evenimentul CPI Constanța.

“Se observă schimbări la nivelul profilului cumpărătorului, exigențele acestuia cresc de la un an la altul, iar atenția la detalii este din ce în ce mai dezvoltată”, ne-a declarat Daniela Pătrașcu.

Principalele criterii pe care aceștia le au în vedere la cumpărarea unei locuințe sunt, după cum ne-a explicat General Managerul Maurer Imobiliare Contanța următoarele:

  • Raport optim calitate-preț
  • Modalitatea de achiziție (interes crescut pentru rate direct la dezvoltator, nefiind implicate instituții bancare)
  • Personalizarea produsului (finisaje, compartimentare)

Cât despre piața imobiliară, Pătrașcu susține că aceasta se află într-o continuă creștere.

“Piața imobiliară este în continuă creștere. Creșterea prețurilor imobilelor tranzacționate în România, începând cu 2017 și continuând până în prezent, a avut la bază fundamente pozitive de creștere macroeconomică susținută și condiții flexibile și favorabile de finanțare oferite de dezvoltator. Datele publicate de Institutul Național de Statistică indică o scădere a numărului de autorizații emise în anumite zone. Acest fapt s-a reflectat în creșterea prețurilor acestor imobile. De asemenea, factorii menționați au participat la creșterea cererii în comparație cu disponibilitatea imobilelor”, ne-a explicat ea.

“Consider că decalajul dintre cererea și oferta de imobile tranzacționate va continua să existe până la finalul anului în curs. Factori precum lipsa acută a forței de muncă calificată în construcții și creșterea prețului de achiziție a terenurilor pot constitui premize de creștere a prețurilor pe segmentul rezidențial”, a conchis General Managerul Maurer Imobiliare Constanța.

Daniela Pătrașcu participă, în calitate de speaker, la evenimentul CPI Constanța, organizat pe 4 octombrie la Hotelul Del Mar. Agenda completă a evenimentului poate fi consultată aici

cpi bucuresti 2018

CPI Constanța este al treilea eveniment din seria noastră regională, după întâlniri avute pe 20 septembrie, respectiv pe 2 octombrie la Timișoara și în București.

Caravana CPI va ajunge în următoarea perioadă în alte trei mari orașe ale țării, astfel:

  • Brașov – 16 octombrie
  • Iași – 6 noiembrie
  • Cluj-Napoca – 13 noiembrie

Te invităm să participi la evenimentul organizat în orașul tău pentru a afla de la specialiști de pe piața locală, dar și de la reprezentanți ai sistemului bancar, despre uriașul potențial al real estate-ului românesc. Suntem alături de tine și îți punem la dispoziție instrumentele și datele necesare pentru ca tu să accelerezi creșterea afacerii tale.

CPI a devenit cea mai puternică și mai mare comunitate imobiliară, locul în care specialiștii în domeniu se cunosc, pun bazele unor relații de business, colaborează și identifică idei care îi vor ajuta în dezvoltarea personală, profesională și în creșterea business-ului. Sute de persoane au participat doar anul trecut la evenimente noastre regionale.

#CPI Constanța 2018. Intermediere sau reprezentare exclusivă? Ce l-a determinat pe David Grigorescu (APAIR) să facă o schimbare. „Îmi doream mai mult”

Discuții interesante, date actualizate și speakeri de top la #CPI București 2018. Vezi ce a inclus evenimentul: FOTO+VIDEO