Light Dark

Transparența este una dintre caracteristicile definitorii ale pieței imobiliare din 2018, este de părere Tal Roma, Business Development Manager al AFI Europe România. Iată și cum vede acesta situația actuală de pe segmentul rezidențial.

Tal Roma CPI București 2018

Tal Roma este de părere că segmentul rezidențial din România traversează o perioadă favorabilă, în ciuda ușoarei încetiniri din ultimul timp.

“Există o încetinire a pieței, probabil cauzată și de condițiile de finanțare. Situația din România este foarte similară cu cea din alte țări din regiune, precum Polonia sau Cehia. Este o chestiune întâlnită la nivelul Europei Centrale și de Est”, a declarat acesta în cadrul evenimentului CPI București la care a participat în calitate de speaker.

“Piața rezidențială este bună, s-a dezvoltat bine, devine sustenabilă, chiar dacă în momentul de față vedem o încetinire. Bani există în continuare, prețurile sunt bune”, a mai explicat reprezentantul AFI Europe România.

Tal Roma a ținut să menționeze, totodată, că transparența este o caracteristică definitorie a pieței la momentul actual.

“Totul este mai transparent astăzi. Cumpărătorii sunt mai transparenți, vânzătorii, situația prezentată online la fel. Acest lucru nu se întâmpla în 2006-2008. Este un aspect foarte important”, a declarat el.

Reprezentantul AFI Europe România a făcut o precizare și cu privire la motivul care a stat la baza începerii lucrărilor de construcții pentru proiectul AFI City, primul pe segmentul rezidențial local al dezvoltatorului.

“Am cumpărat terenul cu ani în urmă. Motivul pentru care am început dezvoltarea AFI City anul trecut a fost acela că s-au finalizat lucrările la rețeaua de metrou”, a explicat el.

Seria de evenimente CPI continuă cu noi întâlniri organizate pentru profesioniștii în imobiliare din Brașov, Iași și Cluj-Napoca. Nu te-ai înscris până acum? O poți face AICI.

cpi bucuresti 2018

CPI a devenit cea mai puternică și mai mare comunitate imobiliară, locul în care specialiștii în domeniu se cunosc, pun bazele unor relații de business, colaborează și identifică idei care îi vor ajuta în dezvoltarea personală, profesională și în creșterea business-ului. Sute de persoane au participat doar anul trecut la evenimente noastre regionale.

#CPI București 2018. Cum văd românii locuințele verzi? Ce spune Tal Roma, Business Development Manager al AFI Europe România

În ce stadiu se află lucrările pentru AFI City, primul proiect rezidențial al dezvoltatorului pe piața locală