Light Dark

Evenimentul-maraton dedicat profesioniștilor în imobiliare va avea loc în zilele de 23 și 24 martie 2017, la București.

CPI National 2017Preînscrierile la a doua ediție a CPI Național, eveniment-maraton care anul trecut a reunit 400 de participanți, au început deja. Profesioniștii în imobiliare care aleg să se înscrie ca participanți în această perioadă vor beneficia de 10% reducere pentru workshop-urile ce vor avea loc în a doua zi a evenimentului, pe 24 martie. În plus, accesul la conferință, ce va avea loc în prima zi, pe 23 martie, este gratuit.

>> Preînscrie-te la CPI Național 2017 <<

Evenimentul CPI Ediția Națională 2017 va avea două obiective: evidențierea puterii unui grup prin educarea individului și înțelegerea realității actuale din economie și real estate, pentru a ajuta la maturizarea serviciilor imobiliare din România. Pentru a atinge aceste două obiective, evenimentul, desfășurat sub sloganul ”The Power of You – The Power of All”, va debuta cu o primă zi dedicată panelurilor la care vor participa reprezentanți de marcă ai real estate-ul autohton, dar și ai altor domenii economice cu un puternic impact asupra modului în care agenții și brokerii imobiliari își desfășoară activitatea profesională cotidiană. A doua zi va fi dedicată workshop-urilor, ce vor fi organizate sub același concept, ”The Power of You – The Power of All”.

La fel ca la prima ediție a CPI Național, participanții vor urmări prezentări ce le vor provoca gândirea, vor afla informații în exclusivitate despre piața imobiliară, vor lua parte la traininguri ce le vor clarifica noi concepte și se vor conecta la energia celei mai mari întâlniri a comunității imobiliare românești. Așteptați-vă să fie peste așteptări!

Mai multe detalii despre eveniment găsiți >> AICI!