Light Dark

Chiar dacă prețul rămâne în continuare un aspect important luat în calcul la achiziția unei locuințe, acesta nu este însă și singurul ce poate influența decizia de cumpărare. Localizarea proiectului, proximitatea față de diverse puncte de interes și suprafața sunt doar câteva dintre lucrurile puse în balanță de cei aflați în căutarea locuinței ideale pentru ei sau pentru familiile lor, susține Cristina Țîrea, Sales&Marketing Coordination Maurer Imobiliare.

CristinaTirea-Sales&Marketing Coordinator CPI BRASOV 2018

“Și în ziua de azi încă avem în fața noastră un client pentru care aspectul prețului final primează. La acest lucru contribuie, cu siguranță, numărul mare al jucătorilor de pe această piață imobiliară ce-i oferă clientului posibilitatea să consulte o ofertă extrem de vastă”, ne-a declarat Cristina Țîrea.

“După aspectul financiar, alte elemente care cântăresc mult în decizia lui de cumpărare sunt localizarea proiectului și proximitatea față de diverse puncte de interes – centre comerciale, instituții de învățământ, zone de divertisment, suprafața utilă a apartamentului, terasele mari și spațiile împărțite optim”, a mai explicat aceasta.

Clienții sunt, totodată, foarte bine informați în ultima perioadă și solicită chiar și cele mai mici detalii tehnice legate de imobilul în care se află apartamentul pe care îl vizează pentru a se asigura că investiția lor este una sigură, în ton cu cele mai noi tehnologii.

cpi brasov 2018

“Toate proiectele Maurer Imobiliare din Brașov, dar și din țară, au ca scop crearea unor adevărate comunități care, pe lângă spații verzi și locuri de joacă pentru copii, aduc un plus de confort și eleganță prin arhitectura modernă și serviciile post-vânzare de care clienții noștri beneficiază. Totodată, am adaptat oferta anului acesta și avem în portofoliu apartamente mult mai mari ca metri pătrați față de oferta anterioară, apartamente tip duplex cu 4 camere și terase de 40 de mp care au început să se ceară mai des”, a mai spus ea.

Cât a costat cea mai scumpă locuință vândută de dezvoltator în Brașov

Cea mai scumpă locuință vândută de Maurer Imobiliare în Brașov a fost, în 2018, un apartament de tip duplex situat pe două niveluri, cu o suprafață de peste 100 de mp. Prețul acestuia: 120.000 de euro.

“La primul nivel se găsea un living spațios cu bucătărie și zonă de luat masa, o baie care deservea acele spații și două zone de depozitare. Scara interioară făcea legătura cu cel de-al doilea nivel unde se aflau trei dormitoare spațioase, din care cel matrimonial era prevăzut cu zonă de dressing, și cea de-a doua baie. Din mai multe încăperi ale apartamentului se făcea ieșirea spre terasa spațioasă cu o priveliște superbă asupra orașului Brașov”, ne-a descris Țîrea locuința.

Care sunt obiectivele companiei până la sfârșitul anului 2018

Cristina Țîrea spune că se așteaptă ca finalul anului în curs să fie unul cu adevărat memorabil pentru companie.

“Pentru sfârșitul acestui an ne-am propus să atingem o medie de 95 de apartamente vândute pe lună în proiectele imobiliare din orașul Brașov și la nivel de țară un total de peste 1.200 de apartamente vândute”, ne-a spus ea.

Cristina Țirea va participa în calitate de speaker la panelul “Puternică sau fragilă piața imobiliară rezidențială la sfârșitul lui 2018?” organizat, pe 16 octombrie, în cadrul CPI Brașov.

La eveniment sunt așteptați atât reprezentanți ai agențiilor imobiliare, cât și dezvoltatori pentru a lua pulsul pieței și pentru a afla ce soluții noi de lucru online propunem pentru creșterea cotei de piață. Se vor pune, totodată, la dispoziția participanților cele mai noi date statistice relevante pentru piața locală.

Nu ți-ai rezervat până acum un loc la întâlnirea specialiștilor din real estate? O poți face gratuit AICI.

CPI a devenit cea mai puternică şi mai mare comunitate imobiliară, locul în care specialiștii în domeniu se cunosc, pun bazele unor relaţii de business, colaborează şi identifică ideile care îi vor ajuta în dezvoltarea personală, profesională şi în creșterea business-ului. Sute de persoane au participat doar anul trecut la aceste evenimente regionale.

Potențialul pieței imobiliare este uriaș. Află și tu cum poți să îți accelerezi business-ul în domeniu participând la #CPI Brașov 2018

#CPIBrașov2018: Care sunt particularitățile ce au potențialul de a influența semnificativ piața imobiliară din Brașov în viitor, în opinia lui Alexandru Muntean, iAdvise

#CPIBrașov2018: Alexandru Muntean, iAdvise – „Cumpărătorii au devenit mai informați și își asumă mai puține riscuri”