Light Dark

Brașovenii care cumpără locuințe cu scopul de a le închiria ulterior, fie pe termen lung, fie turiștilor care vizitează orașul, își concentrează căutările în zonele centrale. Marii investitori în domeniu au însă alte preferințe. Aflăm mai multe despre cei care fac achiziții în scop investițional pe piața locală de la George Șeicaru, manager FunIMOB și unul dintre speakerii care vor participa la evenimentul CPI Brașov.

investitii imobiliare brasov

“Majoritatea microinvestitorilor preferă zonele centrale unde cumpără 1-2 apartamente, fie pentru închiriere pe termen lung sau în regim hotelier, fie pentru vânzare ulterioară”, ne-a declarat George Șeicaru.

Cei care vor să facă investiții mai semnificative își îndreaptă însă mai degrabă atenția spre zonele aflate la marginea orașului Brașov.

“Macroinvestitorii își focusează atenția pe zonele semicentrale și periferice, cu potențial de dezvoltare, unde sunt interesați mai mult de terenuri în vederea construirii de blocuri sau ansambluri rezidențiale sau de achiziționarea unui număr mare de apartamente din faza de proiect pentru revânzare”, ne-a mai explicat managerul FunIMOB.

George Șeicaru va participa în calitate de speaker la panelul “Puternică sau fragilă piața imobiliară rezidențială la sfârșit de 2018?”, organizat în cadrul evenimentului CPI Brașov. La discuții se vor alătura și Alexandru Muntean (iAdvise), Liliana Țene (Coresi Avantgarden) și Cristina Țîrea (Maurer Imobiliare).

La eveniment sunt așteptați atât reprezentanți ai agențiilor imobiliare, cât și dezvoltatori pentru a lua pulsul pieței și pentru a afla ce soluții noi de lucru online propunem pentru creșterea cotei de piață. Se vor pune, totodată, la dispoziția participanților cele mai noi date statistice relevante pentru piața locală. Consultă AICI programul CPI Brașov.

Caravana CPI va ajunge, în curând, și în Iași și la Cluj-Napoca. Află mai multe AICI.

#CPIBrașov2018: Cresc prețurile locuințelor din Brașov în 2019? Opinia lui George Șeicaru, manager FunIMOB

#CPIBrașov2018: Cristina Țîrea, Maurer Imobiliare – Prețul rămâne în continuare important, dar nu este singurul aspect care influențează decizia cumpărătorului

#CPIBrașov2018: Care sunt particularitățile ce au potențialul de a influența semnificativ piața imobiliară din Brașov în viitor, în opinia lui Alexandru Muntean, iAdvise

#CPIBrașov2018: Alexandru Muntean, iAdvise – „Cumpărătorii au devenit mai informați și își asumă mai puține riscuri”