Light Dark

Seria evenimentelor CPI Regional 2019 continuă luna aceasta cu o întâlnire dedicată profesioniștilor în imobiliare activi pe piața de pe malul Mării Negre. Printre speakerii care au dat curs invitației noastre de a participa la CPI Constanța 2019 se numără Cosmin Began, managerul Grup Proprietăți Perfecte.

Cosmin Began are 10 ani de experiență în sectorul automotive, în funcția de director de vânzări pentru reprezentanțele locale ale unor branduri recunoscute la nivel internațional – Toyota și Ford (Alliance Auto), iar în urmă cu doi ani și jumătate a decis să facă o schimbare importantă în viața profesională. Așa a ajuns să ia contact cu sectorul imobiliar.

În prezent, acesta ocupă poziția de manager în cadrul Grup Proprietăți Perfecte, companie cu un deceniu de activitate în Constanța.

Began este unul dintre speakerii care vor lua parte la panelul de dezbateri dedicat liderilor locali din real estate, organizat în cadrul evenimentului CPI Constanța 2019 și moderat de CEO-ul Imobiliare.ro, Adrian Erimescu.

Întâlnirea profesioniștilor în imobiliare va fi organizată, pe 18 septembrie, la Hotelul Iaki, începând cu ora 08:00. Așa cum v-am obișnuit, pregătim module cu informații de real interes atât pentru agenții imobiliari din județul Constanța, cât și pentru dezvoltatorii care au sau intenționează să facă, în viitor, investiții pe plan local. Mai mult, evenimentul le oferă participanților o importantă oportunitate de a face networking cu alți specialiști din breaslă. Mai multe detalii despre agenda evenimentului pot fi găsite pe site-ul aferent seriei CPI Regional 2019.

CPI Constanța 2019 va fi a patra oprire pe traseul caravanei CPI, după cele din BrașovSibiu și Timișoara care au reunit circa 350 de profesioniști în imobiliare. Cele mai imporante declarații făcute de speakerii invitați să ia parte la aceste întâlniri pot fi găsite AICI.

Calendarul CPI Regional 2019 continuă astfel:

  • București – 1 octombrie
  • Cluj-Napoca – 15 octombrie
  • Iași – 5 noiembrie

În 2019 sărbătorim 10 ani de evenimente marca CPI, prin intermediul cărora venim în sprijinul comunității cu informații de calitate, soluții, oportunități de networking, noutăți și încercăm să le oferim participanților toate instrumentele necesare creșterii business-urilor lor în real estate, dar și dezvoltării lor personale.

 Anul trecut, 1.000 de profesioniști în real estate au participat la întâlnirile organizate de noi în șase dintre principalele orașe ale țării – Timișoara, București, Constanța, Brașov, Iași și Cluj-Napoca.

#CPITimișoara2019: Ne paște o nouă criză? Patru specialiști în imobiliare răspund

#CPITimișoara2019: Cum s-a schimbat noțiunea de upgrade imobiliar în ultimii 10 ani? Călin Centea: Pleacă de la case de 300 mp la apartamente de 60. Fac upgrade la stilul de viață

#CPITimișoara2019: Trei chei în time management pentru ca tu să îți atingi adevăratul potențial