Light Dark

Există momente în activitatea unui agent imobiliar în care este chiar indicat să amâni unele lucruri pentru a te asigura că îți organizezi timpul cât mai bine și te concentrezi pe ce este cu adevărat important, spune Remus Bălan, trainer care timp de 20 de ani a lucrat în corporații românești și internaționale, iar din 2012 s-a dedicat educației nonformale.

remus balan cpi constanta 2019

“Amânara este ca Forța pentru maeștrii Jedi”, le-a spus Bălan participanților la trainingul său de time management susținut în cadrul evenimentului CPI Constanța 2019. “Uneori este un hoț de timp pentru că amânăm lucrurile fără să fie justificat, alte ori nu folosim amânarea deși ne-ar ajuta”, a mai adăugat el oferindu-le celor prezenți în sală și un exemplu în care o astfel de tactică poate fi utilizată în folosul agenților imobiliari.

“Să zicem că lucrăm concentrați la prospectarea și calificarea clientului și sună telefonul. Ne scoatem din fluxul lucrului și răspundem la telefon. Telefonul ne îndeamnă să ne ridicăm de la birou, să plecăm undeva și lăsăm prospectarea. Ne facem treaba, ne întoarcem seara, ne așezăm la birou și am uitat unde am rămas. Este un model în care ar fi trebuit să folosim procrastinarea. Termini treaba pe care o ai de făcut și suni înapoi după”, a explicat trainerului.

Bălan recunoaște că există și cazuri în care, ca agent imobiliar, primești telefoane urgente, dar spune că de cele mai multe ori cei care te caută pot aștepta.

“Eu nu am crezut că acest lucru funcționează până nu l-am încercat. Aveam impresia că dacă amân să răspund la telefoanele pe care le primesc se va dărâma lumea, că totul se va întoarce pe dos în viața mea. Adevărul este că așa s-a întâmplat, dar în bine, pentru că am reușit să mă organizez cum trebuie” , a conchis el.

Remus Bălan va participa și la următoarele evenimente din seria CPI Regional 2019, care vor fi organizate pe parcursul lunilor octombrie și noiembrie în București, Cluj-Napoca și în Iași. Află când ajunge caravana CPI în orașul tău și ÎNSCRIE-TE ACUM.

CPI Constanța 2019 a fost a patra întâlnire dedicată profesioniștilor de anul acesta, după cele care au reunit circa 350 de agenți imobiliari și dezvoltatori din Brașov, Sibiu și Timișoara.

În 2019 sărbătorim 10 ani de evenimente marca CPI, prin intermediul cărora venim în sprijinul comunității cu informații de calitate, soluții, oportunități de networking, noutăți și încercăm să le oferim participanților toate instrumentele necesare creșterii business-urilor lor în real estate, dar și dezvoltării lor personale.

Anul trecut, 1.000 de profesioniști în real estate au participat la întâlnirile organizate de noi în șase dintre principalele orașe ale țării – Timișoara, București, Constanța, Brașov, Iași și Cluj-Napoca.

Citește și: Agenda dezvoltatorului imobiliar la #CPIRegional2019. Află ce ți-am pregătit și rezervă-ți locul la întâlnirea profesioniștilor în real estate

Citește și: #CPIConstanța2019: Prima Casă, cu un pas mai aproape de a deveni oficial O familie, O casă. Mai este relevant programul?

Citește și: #CPIConstanța2019: Criză? Scăderi masive ale prețurilor? Iată cum văd, de fapt, specialiștii evoluția pieței rezidențiale în 2019