Light Dark

CPI Regional 2019 se apropie de final. Facem un ultim popas la Iași! Te invităm, pe 5 noiembrie, la evenimentul anului pentru breasla de real estate activă pe plan local. Venim cu analize, informații de calitate și îți propunem o dezbatere pe subiecte de interes, atât pentru agenții imobiliari, cât și pentru dezvoltatori.

elena rusu

Printre speakerii invitați să ia parte la discuțiile din panelul dedicat liderilor locali din imobiliare se numără și Elena Rusu, Project Manager pentru ansamblul rezidențial Cataleya Residence, unul dintre cele mai noi aflate în dezvoltare la ora actuală în Iași.

Proiectul, situat în zona Bucium, va cuprinde 13 blocuri cu regim de înălțime scăzut, 7.500 de mp de spații verzi, locuri de joacă pentru copii, spații comerciale, o gradiniță și o pistă pentru biciclete.

Lucrările de construcții pentru prima fază de dezvoltare a complexului se finalizează în 2019.

ansamblu rezidential cataleya residence

La CPI Iași 2019, Elena Rusu va participa la dezbaterile moderate de CEO-ul Imobiliare.ro, Adrian Erimescu, alături de Ciprian Iovu (manager Inter Imobiliare și vicepreședinte CEIR) și de Emilian Tarcan (Senior Consultant Vânzări Casa Albă).

Agenda evenimentului cuprinde și un training de time management susținut de Remus Bălan, specialist cu 20 de ani de experiență în corporații din România și din străinătate, și prezentarea unei analize complete a pieței rezidențiale locale. Venim, totodată, cu sfaturi și informații utile care îi pot ajuta atât de agenții imobiliari, cât și pe dezvoltatori, să fie mai performanți în mediul online. CONSULTĂ AGENDA integrală CPI Iași 2019

Evenimentul CPI Iași 2019 se organizează, în intervalul 8:00-14:00, la Palas Congress Hall. Participarea este gratuită și se realizează pe bază de înscriere. Grăbește-te! Numărul de locuri disponibile este limitat!

⇓REZERVĂ ACUM un loc la întâlnirea profesioniștilor în imobiliare⇓

În 2019 sărbătorim 10 ani de evenimente marca CPI, prin intermediul cărora venim în sprijinul comunității cu informații de calitate, soluții, oportunități de networking, noutăți și încercăm să le oferim participanților toate instrumentele necesare creșterii business-urilor lor în real estate, dar și dezvoltării lor personale.

Anul trecut, 1.000 de profesioniști în real estate au participat la întâlnirile organizate de noi în șase dintre principalele orașe ale țării – Timișoara, București, Constanța, Brașov, Iași și Cluj-Napoca.

#CPIConstanța2019: Criză? Scăderi masive ale prețurilor? Iată cum văd, de fapt, specialiștii evoluția pieței rezidențiale în 2019

#CPIConstanța2019: Prima Casă, cu un pas mai aproape de a deveni oficial O familie, O casă. Mai este relevant programul?

#CPITimișoara2019: Cum s-a schimbat noțiunea de upgrade imobiliar în ultimii 10 ani? Călin Centea: Pleacă de la case de 300 mp la apartamente de 60. Fac upgrade la stilul de viață

#CPISibiu2019: Profilul cumpărătorului de locuință sibian – „preferă să facă o investiție puțin mai mare, dar să aibă o garanție de viitor”

#CPIBrașov2019: Rolul consultantului va fi unul major în imobiliare – el va contura, practic, această piață