Light Dark

Abilitatea de bun povestitor poate fi deosebit de utilă pentru agenții imobiliari în munca de zi cu zi și le poate asigura acestora, pe termen lung, succesul în carieră. De ce? Pentru că poveștile bine spuse ne ajută să ne conectăm cu clienții, să îi sensibilizăm, să îi atragem de partea noastră și să le demonstrăm mai eficient avantajele ofertelor noastre, este de părere Călin Iepure, CEO al celei mai cunoscute organizații de Business Networking din România și trainer la evenimentul CPI Național 2019.

workshop storytelling calin iepure cpi

“Putem folosi poveștile în orice moment al procesului de vânzare, de la etapa abordării, până chiar și la etapa de gestionare a obiecțiilor. Agenții imobiliari profesioniști folosesc arta povestirii cu succes, pentru că știu că argumentul prețului competitiv și cel al diferențierii calitative nu sunt suficiente. Ei folosesc povestea în orice discuție personală și știu că se credibilizeze cu ajutorul ei, chiar și atunci când stau la o cafea cu un client, partener sau coleg”, spune Călin Iepure, CEO-ul bizz.club.

“Mai mult, s-a demonstrat științific că prin inserarea poveștilor în interacțiune se consolidează sentimentul de încredere dintre noi și client”, a mai completat acesta.

Vrei să înveți și tu cum poți comunica eficient și chiar influența pe cei din jur cu ajutorul poveștilor tale, dar și cum să le pui în scenă pentru a-ți susține credibilitatea și pentru a te diferenția de competiție? Atunci nu rata workshop-ul “Storytelling in Business” pe care îl va susține Călin Iepure, pe 22 martie, la CPI Național 2019.

Înscrierile pot fi făcute AICI. Grăbește-te! Numărul locurilor disponibile este limitat.

Sesiunea de training „Storytelling in Business” va dura două ore. Dacă participi, vei învăța:

 • care sunt cele 33 de poveşti pe care le spunem în business;
 • care sunt ingredientele unei poveşti de succes;
 • cum să te diferenţiezi prin storytelling;
 • care este şi cum să pui în scenă cea mai importantă poveste a ta;
 • cum să te credibilizezi cu ajutorul poveştilor;
 • care sunt cei 7C ai poveştilor de succes;
 • cum să comunici mai eficient şi să influenţezi prin storytelling;
 • cum să-ţi dezvolţi brandul personal folosind storytelling.

Alege pachetul Workshop Agenți Imobiliari pentru a doua zi a celui mai important eveniment al breslei de real estate din România și primești bonus un bilet CPI VIP. Află detalii despre Pachetul CPI VIP.

Pachetul include acces la toate cele trei sesiuni de training dedicate exclusiv agenților imobiliari:

 • Storytellig in Business – Călin Iepure, bizz.club
 • Magia influenței – Octavian Grozea, Accelera
 • 21 de expresii hipnotice folosite în vânzări – Bogdan Comănescu, Accelera

COMANDĂ AICI pachetul Workshop Agenți Imobiliari

Vezi ce alte sesiuni de training ai la dispoziție la CPI Național 2019. Consultă lista completă AICI

Ediția CPI Național 2019 este una specială pentru noi, cu ocazia căreia sărbătorim 10 ani de evenimente marca CPI,  așa că ne dorim să ridicăm cel mai important eveniment al breslei imobiliare la un nou nivel.

Îți pregătim două zile de conferințe și workshop-uri în care vei avea șansa de a-i asculta pe unii dintre cei mai buni jucători din real estate, te vei putea inspira din poveștile lor de succes, le vei afla sfaturile și părerile despre evoluția domeniului și vei învăța de la traineri de top strategii care îți vor fi de mare ajutor în organizarea afacerii.

Te așteptăm pe 21 și pe 22 martie, în cadrul Stejarii Country Club, la CPI Național 2019. Află toate detaliile despre eveniment, dar și despre modalitatea de înscriere, de pe site-ul dedicat acestuia. Hai să celebrăm împreună 10 ani de evenimente marca CPI!

Citește și: Ce au în comun Winston Churchill și Starbucks? Acum poți folosi și tu tehnica pentru a-ți dezvolta afacerea în imobiliare

Citește și: Care este secretul formării unei echipe eficiente de vânzări? Răspunsul unui trainer cu peste 28 de ani de experiență națională și internațională

Citește șiVine sau nu criza în imobiliare? Opinia consultantului în management strategic care conduce unul dintre principalii jucători de pe piața de finisaje

banner CPI national 2019