Light Dark

Înscrierile pentru premiile Galei Profesioniștilor în Imobiliare 2020 au ajuns la final. Mult succes tuturor candidaților! Iată care sunt pașii pe care îi vom urma până la desemnarea marilor câștigători.

Candidații au avut oportunitatea de a-și înscrie candidaturile pentru cele mai râvnite premii din real estate-ul românesc în perioada 19 decembrie 2019 – 16 februarie 2020. Specialiști în domeniu și membri ai echipei Imobiliare.ro se reunesc pe 25 februarie, la Timișoara, pentru jurizare. Aceștia vor forma două jurii care vor analiza, verifica și puncta aplicațiile transmise de candidații intrați în competiție.

Juriul care va nominaliza câștigătorii premiilor de la categoria “Agenții imobiliare” este format din:

 • Andrei Rusu – președintele ales al Asociației Profesionale a Agenților Imobiliari din România.

Organizația din care face parte Andrei Rusu a împlinit anul trecut 10 ani de activitate și a ajuns să includă peste 160 de membri la nivel național.

andrei rusu presedinte ales apair

APAIR susține sistemul de lucru de reprezentare exclusivă și este partenerul local al National Association of Realtors (NAR), cea mai mare asociație de profil din Statele Unite, la care au aderat peste 1 milion de agenți imobiliari.

 • Tiberiu Atănăsoae – Director Marketing, XCity Towers

Tiberiu Atănăsoae are o experiență de aproape 10 ani în marketing, PR și jurnalism. El activează în industria imobiliară din martie 2019, iar în prezent conduce departamentul Marketing & Sales la XCity Towers.

Proiectului XCity Towers face parte din portofoliul dezvoltatorului Wallberg Properties și are o valoare totală estimată de peste 62 de milioane de euro. Dezvoltatorul s-a numărat printre marii câștigători ai trofeelor Galei Profesioniștilor în Imobiliare 2019, obținând „Premiul special pentru investiție în piețele locale”. Arad Plaza, un alt ansamblu din portofoliul său, a câștigat premiul dedicat „Proiectului rezidențial High-End al anului 2018”.

 • Viorel Mohorea – Condominium Sales Project Manager, SVN România

Viorel Mohorea este activ pe piața imobiliară din București de peste opt ani, perioadă în care a fost implicat în procesele de consultanță și de vânzare aferente mai multor proiecte rezidențiale importante la nivel local, precum Cosmopolis și Belvedere Residence. El a ocupat funcția de Proiect Manager pentru divizia New Homes din cadrul Coldwell Banker Affiliates of Romania, iar pe parcursul anului trecut s-a alăturat noii echipe SVN România, pe poziția de Condominium Sales Project Manager.

SVN România este biroul local al SVN International Corp, una dinte cele mai cunoscute mărci de pe piața imobiliară comercială din Statele Unite ale Americii. Consultanții companiei au vândut în ultimii ani peste 7.000 de apartamente noi cu o valoare de peste 500 de milioane de euro.

 • Radu Andrei – Managing Partner Imobiliare.ro

Cofondator Imobiliare.ro, Radu este activ de peste 20 de ani în dezvoltarea portalului. De 10 ani el coordonează dezvoltarea serviciilor oferite de Imobiliare.ro partenerilor săi.

 • Sebastian Pascu – Product Manager Imobiliare.ro

Cu o experiență de 10 ani în vânzări și Customer Relationship Management, Sebastian Pascu a preluat poziția de consultant vânzări în cadrul Imobiliare.ro din 2018.

În urma performanței sale și a feedback-ului primit, el este acum manager de produs pentru serviciile dedicate dezvoltatorilor, o divizie importantă a portalului, cu focus principal pe satisfacerea nevoilor și așteptărilor clienților.

 • Sebastian Ungureanu – Regional Sales Manager Imobiliare.ro

Sebastian Ungureanu este activ în piața imobiliară de peste 20 de ani, cu experiență în agenții imobiliare (CBRE, GVA ASCO), dar și în vânzarea de locuințe noi pentru dezvoltatori de renume ( Greenfield, Laguna Residence).

sebastian ungureanu imobiliare.ro

El este licențiat în Managementul Afacerilor cu un Master în Economia Proprietăților Imobiliare. Sebastian lucrează în domeniul portalurilor imobiliare de 10 ani, iar de 3 ani face parte din echipa Imobiliare.ro. În prezent, el este Regional Sales Manager Imobiliare.ro, coordonând o echipă de nouă oameni pe București.

 • Călin Centea – Director vânzări, ISHO Timișoara

Cu o experiență vastă în imobiliare, în special în zona de consultanță, Călin Centea s-a alăturat echipei de vânzări ISHO în anul 2016. La acest proiect, dezvoltat de antreprenorul Ovidiu Șandor prin compania Mulberry Development, au lucrat peste 100 de arhitecți, proiectanți, consultanți și ingineri.

calin centea cpi timisoara 2019

Câștigătorii premiilor dedicate dezvoltatorilor imobiliari vor fi desemnați de:

 • Eugen Encuțescu – fondator și vicepreședinte al Comunității Elitelor Imobiliare din România

Eugen Encuțescu și-a început cariera în real estate încă de la vârsta de 19 ani.

Acesta este membru fondator și ocupă poziția de vicepreședinte în cadrul CEIR, organizație care își propune să reunească brandurile de succes din principalele orașe ale țării și să depună eforturi susținute atât în vederea standardizării domeniului, cât și pentru îmbunătățirea percepției clienților.

 • Andreea Comșa – CEO Premier Estate Management

Andreea Comșa s-a remarcat prin lansarea companiei Premier Estate Management în 2008, în plină criză imobiliară, și prin performanțele în vânzări obținute prin preluarea mai multor proiecte aflate în diferite stadii la acea perioadă.

La ediția trecută a Galei Profesioniștilor în Imobiliare, Premier Estate Management a fost desemnată “Agenția anului 2018 în România”.

 • Rudolf Gräf – arhitect, Vitamin Architects

Rudolf Gräf a obținut diploma de arhitect la universitatea tehnică Graz în 2005 și este co-fondator Vitamin Architects in Timișoara. A lucrat în programe internaționale de dezvoltare și regenerare urbană începând cu 2007.

Foto: Margo Didichenko/Canactions

Din 2016 până în 2019 a fost mentor în cadrul Canactions School of Urban studies. Din 2010 până în 2018 a fost vicepreședinte al Ordinului Arhitecților din România.

 • Georgian Marcu – Broker/Owner, Green Angels

Georgian Marcu activează pe piața imobiliară din anul 2005, iar din 2007 este antreprenor.

El a fondat compania de consultanță imobiliară Green Angels, specializată pe zona de nord a Bucureștiului și pe proprietăți speciale din punct de vedere arhitectural.

 • Daniel Crainic – CMO Imobiliare.ro

Daniel Crainic este specialist în marketing și coordonează Departamentul de marketing și comunicare al Imobiliare.ro. El are peste 15 ani de experiență, dintre care 12 au fost dedicați industriei imobiliare online.

 • Anca Pascu – Head of Sales Imobiliare.ro

Anca Pascu are mai bine de 20 de ani de experiență în vânzări, dintre care peste 12 ani petrecuți în domeniul imobiliar. Ea a fost Directorul Național de Vânzări pentru Century 21 în România, cea mai mare rețea la nivel mondial la momentul respectiv din real estate, apoi a ocupat funcția de Director Național de Vânzări pentru Impact Developer&Contractor.

Ulterior, a lucrat ca Sales Manager în cadrul diviziei Erste Bank dedicate imobilelor executate silit și a dezvoltat toată infrastructura de sales necesară pentru vinderea proprietăților respective. De șase ani, Anca s-a alăturat echipei Imobiliare.ro.

La categoria „Oameni în imobiliare” nominalizarea câștigătorilor va fi realizată în baza deciziei comune luate de membrii celor două jurii.

Membrii celor două jurii vor puncta individual rezultatele candidaților, în funcție de o serie de cerințe ce trebuie îndeplinite de către cei care intră în competiție. Ulterior, vom centraliza rezultatele obținute.

Finaliștii vor fi anunțați pe 25 februarie, pe site-ul dedicat Galei Profesioniștilor în Imobiliare 2020. Păstrăm însă surpriză identitatea câștigătorilor. Vei afla cine urcă pe scenă pentru a-și ridica trofeul chiar în timpul evenimentului!

Gala Profesioniștilor în Imobiliare 2020 va fi organizată pe 3 aprilie, la Hotelul Radisson Blu din Capitală, începând cu ora 19:00. Poți participa la gală chiar dacă nu ai aplicat pentru unul dintre premii. Gazda evenimentului va fi anul acesta cunoscuta prezentatoare TV Corina Caragea.