Light Dark

Care este primul pas pe care trebuie să îl faci pentru a fi cât se poate de eficient? Să te informezi. Ca profesionist, trebuie să știi tot ce se întâmplă pe piața rezidențială pe care activezi și să o înțelegi până în cel mai mic detaliu. Venim în ajutorul tău cu o serie de rapoarte complete pentru șapte dintre cele mai mari orașe din țară, întocmite pe baza datelor statistice colectate și centralizate de Analize Imobiliare, platforma de real estate intelligence Imobiliare.ro.

Rapoartele pun sub lupă piețele rezidențiale din Brașov, Sibiu, Timișoara, Constanța, București, Iași și Cluj-Napoca și au fost prezentate deja în fața a mai bine de 1.000 de profesioniști în imobiliare din țară, în cadrul evenimentelor din seria CPI Regional 2019.

panel cpi cluj 2019

Analizele cuprind informații precum:

  • cererea pentru proprietăți rezidențiale de vânzare
  • cererea pe segmentul închirierilor
  • evoluția numărului de proprietăți aflate la vânzare și la închiriere
  • detalii despre piața veche, respectiv despre cele mai noi proiecte rezidențiale aflate în dezvoltare în fiecare dintre orașele menționate mai sus și numărul de unități noi la vânzare
  • perioada de vânzare a unui imobil pe plan local
  • numărul de locuințe finalizate.

⇓⇓ DESCARCĂ GRATUIT AICI ⇓⇓

Nu rata oportunitatea de a avea la dispoziție și tu informații prețioase care te pot ajuta să înțelegi mai bine tendințele din real estate la nivel local!

#CPICluj2019: Un nou record în materie de locuințe finalizate anul acesta?

#CPIBucurești2019: Apartament nou sau vechi? Preferințele bucureștenilor și direcția în care s-ar putea îndrepta cererea pe viitor

#CPITimișoara2019: Creștere anuală a prețurilor de 5,1% pe plan local. Ce se întâmplă cu cererea și cu numărul tranzacțiilor?