Light Dark

Vom încheia Clubului Profesioniștilor în Imobiliare (CPI), ediția națională, cu un eveniment de înaltă ținută, menit să celebreze succesele și să promoveze cele mai bune practici din rezidențial. Este vorba despre Gala Profesioniștilor în Imobiliare, aflată deja la a treia editie. Evenimentul va avea loc vineri, 23 martie, la hotelul Athénée Palace Hilton (București) începând cu ora 19.30 si este deschis tuturor profesioniștilor din piață. Detalii despre eveniment și înscriere: hub.imobiliare.ro/gala2018.

La fel ca anul trecut, în cadrul Galei vor fi premiate rezultatele remarcabile ale jucătorilor din industria imobiliară. Participarea la competiția organizată de Imobiliare.ro a fost deschisă tuturor agențiilor și dezvoltatorilor imobiliari care au dorit să se înscrie – cu condiția să îndeplinească criteriile solicitate. Dosarele tuturor participanților au fost supuse evaluării unei comisii de jurizare formată din două părți: reprezentanții agențiilor au evaluat formularele de la dezvoltatori și viceversa. De asemenea, acolo unde puteau exista conflicte de interes, persoana respectivă nu a participat la evaluarea și notarea categoriei la care compania sa candidase.

„Jurizarea premiilor pentru dezvoltatori a arătat încă o dată implicarea și profesionalismul Imobiliare.ro în coagularea și creșterea standardelor profesionale ale breslei. Mi-a făcut plăcere să întâlnesc oameni de calibru ai industriei în juriu.”

Răzvan Cuc, RE/Max

Membrii juriului Galei Profesioniștilor în Imobiliare, ediția 2018:

Evaluare agenții:

Adrian Erimescu Imobiliare.ro
David Grigorescu APAIR
Oana Bută BCR
Adrian Rus Cartierul Solar
Radu Theodorescu Imobiliare.ro
Daniel Tudor The Concept

Evaluare dezvoltatori:

Dan Țiganu Premier Estate Management
Daniel Crainic Imobiliare.ro
Răzvan Cuc RE/Max
Eugen Encuțescu Eugen Estate
Ciprian Iovu InterImobiliare
Anca Pascu Imobiliare.ro
Cătălin Priscorniță Blitz

„Gala Profesioniștilor în Imobiliare este un proiect de anvergură națională, primul de acest tip din domeniul imobiliar, proiect ce unește cele mai puternice companii și branduri specifice. De la an la an, atenția la detalii, calitatea și, nu în ultimul rând, profesionalismul organizatorilor urcă noi trepte evolutive. Pe tot parcusul jurizării, focusul organizatorilor a fost pus pe imparțialitate, echidistanță, «organizare ca la carte» și fair play. Am apreciat la fel de mult faptul că voturile juraților au fost confidențiale și nominale.”

Cătălin Priscorniță, Blitz

După serioase deliberări, membrii juriului au stabilit lista nominalizaților ajunși în faza finală de evaluare – aceasta poate fi găsită aici. Deși anumite categorii (cum ar fi Agenția Anului în România) nu vor avea câștigător anul acesta, altele, precum Investiție continuă în profesionalism sau Cea mai bună echipă de vânzări, s-au bucurat de un interes crescut din partea participanților. Felicitări celor care au ajuns până aici și așteptăm candidaturi cât mai serioase și la anul!

„Mă bucur că am participat la procesul de jurizare pentru Gala Profesioniștilor în Imobiliare, descoperind dosare de candidatură bine documentate și întocmite. Încurajez pe toți jucătorii din piața imobiliară să participe la evenimentele viitoare și să acorde atenția cuvenită întocmirii dosarelor de candidatură, pentru o acuratețe cât mai bună a jurizării.”

Eugen Encuțescu, Eugene Estate

Vă așteptăm, săptămâna viitoare, la Gala Profesioniștilor în Imobiliare, pentru un networking de înaltă calitate, dar și pentru a încuraja împreună câștigătorii!