APAIR organizează atelierul „Serviciile și marketingul proprietății”. Află cum poți participa

Reprezentanții Asociației Profesionale a Agenților Imobiliari din România (APAIR) organizează pe 11 septembrie, la București, Atelierul „Serviciile și marketingul proprietății”. Iată ce subiecte se vor discuta în cadrul cursului și cum poți participa.

iulian niculae apair

Atelierul „Serviciile și marketingul proprietății” se adresează agenților care doresc să devină eficienți prin obținerea unui raport bun între contractele de listing semnate și numărul contractelor de listing închise cu succes.

Cursul va fi susținut de Iulian Niculae, Realtor și membru al APAIR, care activează în domeniu din anul 1993.

Printre temele de discuție abordate în cadrul atelierului se numără pregătirea proprietății și a proprietarului, staging-ul imobiliar, realizarea planului de marketing, organizarea vizionărilor, negocierea și primirea ofertelor scrise.

Participanții vor identifica, totodată, alături de trainer trei dintre cele mai uzuale greșeli făcute de agentul imobiliar în procesul de servisare a contractului de listing.

Una dintre acestea este așa-numita „marketare de dragul marketării” care apare atunci când agentul nu identifică într-o manieră corectă clientul țintă, rezultatul fiind o promovare defectuoasă a proprietății.

„Știind cui ne adresăm vom concepe în mod judicios descrierea proprietății, de natură să activeze clientul țintă, în baza unei expuneri de calitate a ofertei pe piața imobiliară”, ne-a declarat Iulian Niculae.

Evenimentul se va organiza la hotelul Golden Tulips Times din Capitală, între orele 9:00-12.30.

Taxa de participare este de 120 de lei de persoană, iar membrii APAIR beneficiază de un discount de 20%. Accesul în sală este limitat. Înscrierile se pot face AICI.

CPI este partener media al atelierului „Serviciile și marketingul proprietății” organizat de APAIR.

Jurnalist cu aproape 10 ani de experiență în presă online, media și comunicare, care s-a alăturat echipei Imobiliare.ro în 2017. Activitatea sa este orientată pe segmentul B2B, concentrându-se pe subiecte de interes pentru specialiștii din real estate și construcții, știri, analize și proiecte editoriale menite să evidențieze realitatea de la nivelul pieței. (Contact: [email protected])